Metro serisinin 4. oyunu çıkacak mı?

elegiac

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2021
Mesajlar
1.308
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Arkadaşlar şu an Metro Exodus'u severek oynuyorum, oyun daha bitmedi ancak yine de merak ediyorum. Her dizi veya oyunu bitirdiğimde devamı gelecek mi diye araştırırım metro da onlardan biri serinin devamı gelecek mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir metro oyunu yapıldığına dair söylentiler var.Ama büyük bir firma değil kısa süre içinde göremeyiz.
 
Olmayacağına dair kanıtın var mı? Ayrıca Metro serisinin hepsini oynadığına emin misin? Oynamadıysan yorum yapmak haddine değil.

Dostum zaten 3 kitabı var ve 3 oyunu da var. O yüzden daha çıkması için 1 kitap daha gerekir, bunu senin de anlaman lazım. İkinci olarak oyunu severim veya sevmem buna karışamazsın. Ayrıca 3 oyununu da oynadım. Asıl sen oynamamışsın, oyunun neden çıkmayacağı hakkında fikrin yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilip bilmeyen arkadaşlar neye dayanarak çıkmayacak diyebiliyor çok komiksiniz :D Ben söylenti var sanıyordum tam tersine yapımcılar açıklamış yeni oyun geleceğini.

 
Dostum zaten 3 kitabı var ve 3 oyunu da var. O yüzden daha çıkması için 1 kitap daha gerekir, bunu senin de anlaman lazım. İkinci olarak oyunu severim veya sevmem buna karışamazsın. Ayrıca 3 oyununu da oynadım. Asıl sen oynamamışsın oyunun neden çıkmayacağı hakkında fikrin yok.
Dostum öncelikle yazım kurallarını öğren öğrendikten sonra Metro serisini oyna daha sadece ilk oyunu oynamış gibi konuşuyorsun. Ayrıca yeni oyunun gelip gelmeyeceği ile ilgili fikrim olmadığı için bu konuyu açtım zaten. 4A yeni Metro oyununu duyurmuş bilmeden çıkmayacak diyorsun bari yanlış bilgi verme.
 
Dostum öncelikle yazım kurallarını öğren öğrendikten sonra metro serisini oyna daha sadece ilk oyunu oynamış gibi konuşuyorsun. Ayrıca yeni oyunun gelip gelmeyeceği ile ilgili fikrim olmadığı için bu konuyu açtım zaten. 4A yeni metro oyununu duyurmuş bilmeden çıkmayacak diyorsun bari yanlış bilgi verme.

Çıkarsa 2023'ten aşağı çıkmaz. Eğer sen çok biliyorsan açmasaydın konuyu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkarsa 2023'ten aşağı çıkmaz. Eğer sen çok biliyorsan açmasaydın konuyu.
Ne zaman çıkacağını bilemeyiz ve tekrar ediyorum bu konuyu bilmediğim için açtım Techonopat'da cevabını internetten bulabileceğim değil cevabını bulamadığım konuların konusunu açıyorum. Sizin gibi mesaj sayımı doldurmak değil amacım.
İnternete de baktığımda bulamadım dördüncü oyunun çıkacağı ile ilgili bir açıklama o yüzden konu açtım.
 

Geri
Yukarı