Metro'nun hangi oyunları alınmalı?

Peki 74 TL'ye Steam paketi yapma şansınız var mı bana?
Tabii. Ama Metro serisi en f/p serilerden biri. İlk iki oyunu oynamak istemezsen hikâyelerini izleyip Exodus'u oynamanı öneririm. Oldukça güzel bir oyun çünkü. Exodus'tan arta kalan paranla alacağın başka şeyler önerebilirim. Kütüphanende neler olduğunu bilmemin faydası olur ayrıca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son videonun Exodus'a kadar olan kısmını izle. Evreni tanıma açısından da çok faydası olacak bir video.

Tabii. Ama metro serisi en F/P serilerden biri. İlk iki oyunu oynamak istemezsen hikâyelerini izleyip Exodus'u oynamanı öneririm. Oldukça güzel bir oyun çünkü. Exodus'tan arta kalan paranla alacağın başka şeyler önerebilirim. Kütüphanende neler olduğunu bilmemin faydası olur ayrıca.

Son videonun Exodus'a kadar olan kısmını izle. Evreni tanıma açısından da çok faydası olacak bir video.

Hocam şöyle bir şey de yapabilirim exodus ya da Mafia 1 de Edition alabilirim aslında Mafia serisinin 3 oyununuda malum şekilde bitirdim fakat orijinal olarak Mafia 1 de alabilirim sizce ne yapayım?

Hocam şöyle bir şey de yapabilirim exodus ya da Mafia 1 de Edition alabilirim aslında Mafia serisinin 3 oyununuda malum şekilde bitirdim fakat orijinal olarak Mafia 1 de alabilirim sizce ne yapayım?
Çoğu şeye zam bekleniyor. Bence şimdi daha farklı oyunlar oynama imkânın varken bunu değerlendir. Ileride eğer zam gelmezse Mafia 1 DE alırsın. Zam gelirse de sağlık olsun. Şimdi duysusal değilde de mantıklı düşünmek daha önemli.

Metro 2033 ve Last Light çok ucuz zaten. İki oyun 8-9 lira gibi birşey yapıyor. Aksiyon ve hikayesi de güzel. Türü seviyorsanız bence iki oyunu da alın.

Çoğu şeye zam bekleniyor. Bence şimdi daha farklı oyunlar oynama imkânın varken bunu değerlendir. Ileride eğer zam gelmezse Mafia 1 de alırsın. Zam gelirse de sağlık olsun. Şimdi duysusal değil de de mantıklı düşünmek daha önemli.

Hocam o zaman siz ne derseniz alayım onu 74 TL'ye paket dizin bana zahmet olmazsa.

Sadece Exodus'u da oynasanız eksikliğini hissetmezsiniz bence.

Çok kararsız kaldım hocam.
Şahsen ben sadece exodus oynadım, eski hikayelere tam olarak hangi noktada ihtiyacımız oluyor anlamadım. Merak ediyorsanız baştan oynayın tabi ama hem vakit harcamanız gerekir hem de grafik ve mekanikler canınızı sıkabilir.

Şahsen ben sadece exodus oynadım, eski hikayelere tam olarak hangi noktada ihtiyacımız oluyor anlamadım. Merak ediyorsanız baştan oynayın tabii ama hem vakit harcamanız gerekir hem de grafik ve mekanikler canınızı sıkabilir.

Exodus yerine 75 TL'lik bir paket siz yapabilir misiniz? Yoksa exodus alayım geri kalan parayla mı paket yapayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı