Metro'nun hangi oyunları alınmalı?

Hocam toplam bütçemi 150 TL'ye çıkardım yani metro serisini de içeri alabilirsin istersen 150 TL'ye sepet yaparsan çok iyi olur attıklarından TWD'yi alabilirim hoşuma gitti Batman serisi var diğerleri çok hoşuma gitmedi.

Hocam Dishonored'in grafikleri bayağı kötü gibi alınır mı? Ayrıca Control hiç oynamadım nasıl bir oyun?

Hocam Dishonored'in grafikleri bayağı kötü gibi alınır mı? Ayrıca Control hiç oynamadım nasıl bir oyun?
Dishonored'ın mekanikleri bayağı iyi. Grafiklere göz alışıyor biraz vakit geçtikten sonra. Önemli olan oynanışın güzel olması. Control güzel oyundur. Aşağıya incelememi bıraktım. Bu arada puanı 8.5 olacaktı, dalgınlıktan 8 verdim herhalde. Sonraki düzenlememde değişirim puanı.
  • Müzikleri eh işte. Take Control ve bu müziğin çaldığı bölüm güzeldi ama.
  • Grafikleri bayağı güzel. Özellikle atmosferi çok iyi. Bazı yerler göz alıyor.
  • Hikâye tırt. Daha doğrusu başarılı bir şekilde anlatamamış. Ben de çok merak etmedim açıkçası. Ayrıca ana karakter Jesse de oynadığım en itici karakterlerden biri. Ağzına bi' vurasım geliyor bazen. Aslına bakarsanız bu kısım bayağı kişisel, belki siz seversiniz.
  • Oynanış daha doğrusu kombat mükemmel. Aşırı güzel. Oynadığım en zevkli kombat bile olabilir. Oynadığım oyunlara bakarsanız ne kadar iddialı olduğumu anlarsınız. Bir an bile sıkılmadım oynarken. Sırf biraz daha düşmanın kafasına telekinezi ile bir şeyler atmak için haritayı bitirdim. Ama bu dediğim güzellikler oynanış sizi sararsa oluyor. Çünkü düşman çeşitliliği de sizin silah/yetenek seçenekleriniz de kısır. Oynanış sizi sarmazsa zar zor bitirebilirsiniz oyunu.
  • Yazın tekrar oynamayı düşünüyorum. Bitirdiğim zaman hikâyeye tekrar değinebilirim belki. Ayrıca şu an yarı açık dünyaya ve bölüm tasarımlarına değinmedim. Çünkü tam hatırlamıyorum. Onları da ekleyeceğim.
  • Teknik bir sorunla karşılaşmadım.
  • İndirimlerde 52 TL'ye düşüyor. Bu fiyata değer.
  • Bu oyundan ne beklenmeli ve puanlama kısmına gelelim. Oynanışı çok zevkli, görselliği bayağı güzel bir oyun. Ama dediğim gibi kombat da çeşitlilik kısır. Oynanışı severseniz güzelce gider. Hikâye de opsiyonel. Almadan önce bir gameplay videosu izleyin.
  • 8/10

Dishonored'ın mekanikleri bayağı iyi. Grafiklere göz alışıyor biraz vakit geçtikten sonra. Önemli olan oynanışın güzel olması. Control güzel oyundur. Aşağıya incelememi bıraktım. Bu arada puanı 8.5 olacaktı, dalgınlıktan 8 verdim herhalde. Sonraki düzenlememde değişirim puanı.

Tamamdır hocam sağ olun oyunları listeme aldım yeni bir konu daha açarım belki başka arkadaşlarında önerisini alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı