- Makaleler
- 42
Işıklarını kapatıp açabiliyor muyum?@Esperoja bu kadar düşük bir ürünü değildi ama söyleyeyim demiştim.
Yüksek CPU soğutucu desteği ve fan kontrolcü içeriyordu.
Bu arada Aerocool kasa Fixed yani sabit renk RGB yanıyor.
Hocam ön tarafta üstteki gibi sökülebilir toz filtresi olduğundan dolayı daha güzel geliyor bana Aerocool'un One Frost modeli teşekkürler yine de öneriniz içinBilmiyorum ama FRGB Fixed RGB demek. Onu belirtmek istedim.
Olur, kaliteli ve bilindik bir marka olursa ve şık görünümlü ama makul fiyatta olursa.Dört tarafı da olsa olmaz mı?![]()
Oldu olacak direkt "Thermaltake Level 20 TG Edition Riing Plus CA-1J9-00F9WN-00 LED Fanlı E-ATX" kasa alalım direkt. Dünyada herkes içinde bileşen bile olmayan ama bu paraya satılan kasayı alsın hemen!Corsair Obsidian 1000D verecektim ya da küçük kardeşi 570X.
Fanları TurboX kasaya benziyor aynı. Anakartın gözüktüğü camın karşısında bulunan yan kapağı cam gibi durmuyor ayrıca o kasanın.Zalman i3 Mesh de bakabilirsiniz yalnız RGB değil beyaz ışıklıdır.
Kasa olsun ama içinde donanım olan hazır kasa fiyatına kasa olmasın. Boş kasa fiyatına kasa olsun.Ayıp oldu bak, ucuz kasa verdin.
Bu fanlar güzel olur mu hocam? Aerocool AE-CFFR120BK 12cm Siyah Sessiz Fan Fiyatları ve ÖzellikleriAlınabilir bir model. Ön tarafına fan eklerseniz güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.