Mesajı gördüğümden beri ben de aynı soruyu soruyorum. Ağızlarından düşmeyen şu kelimeyi eyleme geçirmelerini bekliyorum; Saygı.Ne alaka?
Memnun olacak bir tane bile aklı başında insan yoktur. Memnun değilim.
Mesajı gördüğümden beri ben de aynı soruyu soruyorum. Ağızlarından düşmeyen şu kelimeyi eyleme geçirmelerini bekliyorum; Saygı.
Ben memnunum. Her gün başka bir olay oluyor. Hiç sıkıcı değil ülke, Norveç'in huzur dolu dağlarında yaşasam sıkılırdım herhalde.
Yok, hak ediyoruz ne yazık ki. İmzanda evrim teorisi neden şirktir diye cübbeli Ahmet'e ait video var. Hak ediyoruz, inan ediyoruz.
Yok, ben saygı beklemiyorum. Evrim teorisinin öyle ya da böyle tartışma konusu olduğu bir ülke her şeyi hak ediyordur bence. Olay inanç meselesi değil, istediğine inanırsın ama olay bir doğa yasasını reddetmeye gelirse dalga geçerim. Bunun saygıyla bir alakası yok.Mesajı gördüğümden beri ben de aynı soruyu soruyorum. Ağızlarından düşmeyen şu kelimeyi eyleme geçirmelerini bekliyorum; Saygı.
Yok, ben saygı beklemiyorum. Evrim teorisinin öyle ya da böyle tartışma konusu olduğu bir ülke her şeyi hak ediyordur bence. Olay inanç meselesi değil, istediğine inanırsın ama olay bir doğa yasasını reddetmeye gelirse dalga geçerim. Bunun saygıyla bir alakası yok.
Evrimi çürütmeye yönelik bir şey yazacaksan hiç yazma zaten, yorma kendini. Papa bile evrime karşı olumlu açıklamalar yapmaya başladı. İnançlılar da zaten artık evrim konusunda daha ılımlı, reddedemeyeceğin bir şey olunca inancına yediriyorsun. Bunun haricinde bilimsel akademilerde kesinlikle evrim bir tartışma söz konusu değil Amerika'da, olay da bu zaten. Türkiye'de ise bilimsel akademilerde bunun tartışması döndü, ülke müfredatından kalktı. İran'da bile evrim teorisi müfredatta.Konu dışına çıkmasın diye evrim ile ilgili bir şey yazmayacağım. Onun dışında, ABD halkının çoğunluğu halen inancına bağlı koyu Hristiyan ve evrimi onlar da reddediyor ama ülkelerinin durumu ortada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.