Mevcut düzenden memnun musunuz?

Evrimi çürütmeye yönelik bir şey yazacaksan hiç yazma zaten, yorma kendini. Papa bile evrime karşı olumlu açıklamalar yapmaya başladı. İnançlılar da zaten artık evrim konusunda daha ılımlı, reddedemeyeceğin bir şey olunca inancına yediriyorsun. Bunun haricinde bilimsel akademilerde kesinlikle evrim bir tartışma söz konusu değil Amerika'da, olay da bu zaten. Türkiye'de ise bilimsel akademilerde bunun tartışması döndü, ülke müfredatından kalktı. İran'da bile evrim teorisi müfredatta.

Kimlerin ne bahane ederek evrimi güya kanıtladıklarından bağımsız olarak diyorum ki Müslüman kişi evrime inanamaz.

Kimlerin ne bahane ederek evrimi güya kanıtladıklarından bağımsız olarak diyorum ki Müslüman kişi evrime inanamaz.
İnanan var mı, var? Bilim akademilerinde görev alan inançlılar, inançlı değil mi yani? Bilim dünyasının neredeyse tamamı evrimi kabul ediyor. Bu insanları inançtan atma gibi bir yetkiniz mi var? İnsanların inançlarını kendine bırakın, sizin seçtiğiniz yol tek yolmuş gibi davranmayın.

Son düzenleme:
Niye memnun olmayayım ki hocam? Ülkem mülteci dolsun halkımızı katletmeye başlasın, enflasyon tavan yapsın, ekonomi çöksün, hukuk sistemimiz gün geçtikçe kötüleşsin, işsizlik artsın, mükemmel bir eğitim sistemimiz(!) olsun, ürün fiyatı kadar vergi ödeyelim, halkın yarısı açlık sınırının altında maaş alsın, daha ne isterim ki(?)...

Erdoğan harici birisinin(mevcut siyasi figürler içerisinde) kurtaramayacağını düşünmekle birlikte değilim düzenden. Erdoğan da düzeltmek istemiyor. Bozmak için bilmek lazım.
Amacı düzeltmek olan biri Türkiye'yi gayet düzeltebilir. İnanılmaz bir potansiyel taşıyor bu ülke sadece doğru insanları doğru yerlere getirmek lazım.
Buna sen kendin mi karar verdin yoksa imzandaki mi? Kadınların sokağa çıkmasına dahi karşı olan bir güruh evrim muhabbeti yapmasın lütfen. Bir tık ağır gelir size bu konular.

Hocam yalnız değilsiniz.
Bende Müslüman'ların evrilmediğini düşünüyorum. Ama evrim inanılan bir şey değil hatırlatayım.
Bu tıpkı kanser olup ben kansere inanmıyorum demek gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı