Order S
Hectopat
Öncelikle ben bir sağ kanat veya bek oyuncusuyum. Boşluk bulduğum yerden attığım koşular ile defansı rahat bir şekilde açıyorum. Bununla beraber ise defans yapımda gayet kuvvetli. Fizik gücüm aman aman bir şey olmasa da, rakibin dengesini bozabilmek, pas koridorlarını kapatmak, pas alışverişini kesmek gibi daha nice yeteneklerim var. Örneğin rakip sol kanat oyuncusu topu sağına çekip vuruş yapma imkanı tanıyınca ben orada bitip açıyı kapatıyor ve takımımı kontraya çıkarıyorum. Ancak sorun şu ben kendimi bir yere ait hissetmiyorum ne sağ kanat ne orta saha ne de sağ bek nedense. Bunu nasıl aşabilirim ve mevkimi nasıl bulabilirim? İşte tam bu noktada iş biraz yol ayrımına giriyor yani şöyle acaba sağ kanat mı olsam yoksa sağ bek mi diye. Sağ kanat halime pek güvenmiyorum açıkçası çünkü maç esnasında kendimi takımındaki sağ kanat oyuncusunu beslemeye adıyorum ve işede yarıyor. Ancak diğer bi sorunda şu bek halimede pek fazla güvenmiyorum çünkü pas görüşlerimde çok hata var defansım kuvvetli olsada pas kalitesi oyunun gidişatını çok aleyhime çeviriyor. Sizce mevkim ne olmalı?
Son düzenleme: