Mevzular Açık Mikrofon 15. bölüm, Kemal Kılıçdaroğlu bölümü yayınlandı

Açık fazla olsa ne olur o zamanın hastanelerine bak şimdikilere bak farkı gör bakalım, adam 1500 kere dese ne olur elebaşları Kemal'i destekleyin iktidarı yıkalım diyor sence terörist senin için iyi bir şey ister mi?

Senin son 1 ayda tanıdığın sevgi pıtırcığı bay Kemal var ya hepsi rol hiçbir tavrı gerçek değil bak milliyetçi oldu bozkurt yapıyor dilinden Allah düşmemeye başladı.

Din siyasetinden kaçmak istiyorsan bu pıtırcık senin kaçacağın yer değil bilesin.

KK ye soruyorlar SSK başkanı iken diyorlar 10 sene önce hastaneler daha iyiydi şu an neden böyle diye savunması göz yaşartır diyor ki 10 sene önce daha az insan vardı. Gel de gülme yanlış mıyım? Komedi resmen.
"Dilinden Allah düşmemeye başladı" Recep o kadar fazla aldı ki adamın artık normal cümlelerinin içinde inşallah geçiyor ne anlatıyorsun?

Açık fazla olsa ne olur o zamanın hastanelerine bak şimdikilere bak farkı gör bakalım, adam 1500 kere dese ne olur elebaşları Kemal'i destekleyin iktidarı yıkalım diyor sence terörist senin için iyi bir şey ister mi?

Senin son 1 ayda tanıdığın sevgi pıtırcığı bay Kemal var ya hepsi rol hiçbir tavrı gerçek değil bak milliyetçi oldu bozkurt yapıyor dilinden Allah düşmemeye başladı.

Din siyasetinden kaçmak istiyorsan bu pıtırcık senin kaçacağın yer değil bilesin.

KK ye soruyorlar SSK başkanı iken diyorlar 10 sene önce hastaneler daha iyiydi şu an neden böyle diye savunması göz yaşartır diyor ki 10 sene önce daha az insan vardı. Gel de gülme yanlış mıyım? Komedi resmen.
Terörist ele başı CHP'yi destekliyorum dese bu kime yarar sence? Tek akıllı sen misin? Bu ülkede allah kitap karıştırmadan seçim kazanılabiliyor mu? Ben söyleyeyim. Hayır kazanılamıyor.

Yorumlarda KK'nin gelmesini istediğimi belirtiyordum önceki programlarda. Bana gelen yanıtlarda o konuşamaz konuşsa da oy kaybeder diyorlardı. Bunu söyleyenler bu programı izledikten sonra utanırlar mı sanmam. Keşke 14 Mayıs'tan önceki dönemde de katılsaydı. Bu bölüm ile alakalı şüphesi olan varsa CHP'li bir seçmenin sorusu yayınlanmadı CHP'li diye yani sorular yandaş değil ful iktidar yanlılarının soracağı türden sorulardı arada 3 4 tane şu konuda seçilirseniz ne yapmayı düşünüyosunuz diye sorular soruldu o kadar. Programın yorumlarında ve bu konudaki yorumdan anladığım kadarı ile AKP seçmeni hiçbir türlü bu adamın aslında ne kadar donanımlı olduğunu kabul etmiyor. Bence sandığa gitmeyen ve kararsız seçmeni ikna edecek türden bir programdı ve benim için BaBaLa da ilk 3'e rahat girer. Son olarak tekrar söylüyorum çünkü AKP'li arkadaşlarda okuyacak bu yorumu soruların hiçbirisi yandaş canımlı cicimli sorular değildi ve ciddi anlamda cevap veremezse oy kaybettirme potansiyeline sahip sorulardı hepsini de gayet güzel bir şekilde yanıtladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı