Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular: Açık Mikrofon'a katıldığında ne sorarsınız?

Arkanızdaki Atatürk resminden rahatsız mısınız?(!)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kılıçdaroğlu CHP nin başındayken, CHP nin kaybettiği seçimler bunlar. KILIÇDAROĞLU ilk kez 14 mayısda aday oldu ve seçimi kaybetmedi. Siyaset hakkında konuşmak ile siyaset bilmek farklı şeyler.

B*k gibi sorular sorulacak her zaman olduğu gibi. Ali Babacan'a ekonomi dışında her şey sorulmuştu. Şuan aklıma gelmiyor ama politika hakkında sorular sorardım.

İmamoğlu'nu anlıyorum ancak Mansur Lavaş'ı neden aday göstermedi de kendisi aday oldu? Bu da güç zehirlenmesinin sonucu olabilir mi? Başka bir 20 yıllık saltanat hevesi mi? Adaylığını geç açıklamasının sebebi alacağı tepkileri, baskıyı ve düşük kazanma ihtimali olduğu gibi algıları bildiği için işi oldu da bittiye getirmek miydi? PKK terör örgütüdür demekle iş bitmiyor, CHP üyelerinin doğrudan teröristlerle olan bağlantıları konusunda ne düşünüyor?

Bu sorunun çok basit bir cevabı var aslında, Mansur Yavaş YSP oylarını alamazdı.

Yüksek ihtimalle Erdoğan ve derin devlet ilişkisi hakkında bilgilerini sorardım ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı