Mewing nasıl yapılır?

Loftiii

Femtopat
Daha fazla  
Mewing nasıl yapılır arkadaşlar? Ben kendimce dilimi damağıma yaptığım zaman ön dişlerime dilim değiyor, bunun hatalı olduğunu söyleyip ileride sıkıntı oluşturacağını söylüyorlar. Nasıl yapmalıyım mewingi peki?

Mewing nasıl yapılır arkadaşlar? Ben kendimce dilimi damağıma yaptığım zaman ön dişlerime dilim değiyor, bunun hatalı olduğunu söyleyip ileride sıkıntı oluşturacağını söylüyorlar. Nasıl yapmalıyım mewingi

Gerçek değil.

1. sakız çiğneyerek çene kaslarını güçlendirmek, 2. ağzının arasına çok sert olmayan hafif zorlayacak bir şey alıp sık bırak yapmak.

Hocam kişiden kişiye değişiyor fakat şahsen zayıf olduğum için çok belli oluyor.

1. sakız çiğneyerek çene kaslarını güçlendirmek, 2. ağzının arasına çok sert olmayan hafif zorlayacak bir şey alıp sık bırak yapmak.

Hocam kişiden kişiye değişiyor fakat şahsen zayıf olduğum için çok belli oluyor.

Hocam mewing gerçek değil.

Kalıcı olarak yüz şeklini düzeltiyor mu bilimsel bir gerçekliği var mı araştırmadım fakat anlık olarak estetik görüntü sağladığı tartışılacak bir konu değil. Ağzınızı hafif açın dili üst damağa yapıştırıp kaldırmadan damağın ortasına kadar çekin kalan havayı verdikten sonra oluyor zaten.

Mewing nasıl yapılır arkadaşlar? Ben kendimce dilimi damağıma yaptığım zaman ön dişlerime dilim değiyor, bunun hatalı olduğunu söyleyip ileride sıkıntı oluşturacağını söylüyorlar. Nasıl yapmalıyım mewingi peki?

Hocam yağ oranınızı düşürün ve sakız çiğneyin birkaç hareket var da pek işe yaradiklarini düşünmüyorum en iyisi sakız ve yağ oranını düşürmek.

Hocam bir de kafanızı öne doğru ayarlayın daha belli olması için.

Sende o keskin çene hattı varmış, zayıf olduğun için ve bundan dolayı yüzün yağsız olduğu için o çene hattın açığa çıkmış. Mewing denen saçmalığın herhangi bir hikmeti söz konusu bile değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı