Mezun mu tıp mı?

Kaldıramam gibi hocam teşekkür ederim yardimlariniz için.

Kan göre göre aşarsın bunu. Her tıpa giren de kandan tiksinmiyor değil. Ama bunu geçtim, tıp çok meşakkatli ve ömrünü oraya adayacağın bir bölüm. İyi düşünmek lazım.

Fizik ve matematiğe ilgiliyseniz mühendislik veya fen edebiyat tercih edebilirsiniz. Ama yine de iyi düşünün.

Bende sizden yardim istiyorum ama tıp okunur ama ben yapabilir miyim diye düşünüyorum.

Hocam kendini geliştiren adam yapar diye düşünüyorum. O istediği bölümün alanı genişmiş zaten.

Filozof olacağım hocam düşünmekten ilgi ve yeteneklerim mühendislik oku diyor ama ülke ve geleceği sen bu meslekle aç kalırsın diyor.
Hem illa yurt dışı şart değil. Savunma sanayinde çalışabilir mesela. Alanı genişmiş. Uzay Mühendisliği Nedir, Bir Uzay Mühendisi Ne İş Yapar?

Evet ama Türkiye'de uzay mi var sen bir yıl yapamazsın diyenler cok hocam.

Filozof olacağım hocam düşünmekten ilgi ve yeteneklerim mühendislik oku diyor ama ülke ve geleceği sen bu meslekle aç kalırsın diyor.

Şu 4 yıllık üniversite hayatında kendine bir şeyler katabilirsen işsiz kalmazsın. Hem işsizlikten korkuyorsanız tıp direkt çözüm.

Ben de bu sene girdim. Tercih dönemi olduğu için ben de bazı bölümlerde gidip geliyorum. Süre sanırım 20 Ağustos'a kadar uzadı. O vakte kadar insanlara danışarak fikir alabiliriz. Siz yine ilgi alanınızdan devam edin derim.

Bende sizden yardim istiyorum ama tıp okunur ama ben yapabilir miyim diye düşünüyorum.

Şöyle yapalım istersen ben senin konudaki ilk mesajını koplayalip ablama atayım konu hakkındaki görüşlerini (tıp zor, geleceği olan meslek, 1 sene ziyan olacak vs. O değerlendirsin) sorayım onun yazısını buraya sana atayım. O daha doğru bilgi verir benden. Yalnız ysrin sabahı bulacaktır atmam.

Hocam zorlu bir süreç ne yapacagimi bilemiyorum.

Olur hocam okuyan biri benim için daha iyi olur. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…