Mezun senesine nasıl başlanır?

Sasques

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gördüğünüz netler ve sıralamayla mezuna bırakıyorum. Ağustos başı gibi çalışmaya başlayacağım ama nereden başlasam bilemiyorum. Bana kalırsa direk AYT mata soru bankası ile başlayıp, TYT mat ve TYT Türkçeye denemelerle destekleyeceğim. Bunun yerine sizce TYT'den soru bankası çözmeli miyim? AYT fen için gelirsek kimya hariç netlerim fena değil sizce tekrardan soru bankası çözülmeli mi yoksa denemelere mi atlanmalı(fende konuları çok unuttugumu düşünmüyorum)?

Dosya Ekleri

• 1a522482-8cc3-466d-b23d-2b4bc07ddae1.jpg
    1a522482-8cc3-466d-b23d-2b4bc07ddae1.jpg
    142,3 KB · Görüntüleme: 71
Ne olursa olsun; eğer 50K-10K aralığında mezuna bırakmadıysan her dersi en az bir kere daha taraman gerektiği düşüncesindeyim. Bunu da giriş seviyesi kaynaklarla değil de üst seviye kaynaklarla yapabilirsin. Örneğin Türkçe için başlangıçta paragraf kitabıyla başlar sıfır olanlar ama temeli az buçuk olanlar gidip 3D gibi bir yayının kitabını alıp full tarar ve kafası rahat olur.

Sana tavsiyem TYT Türkçeyi 3D gibi bir kaynakla en baştan taraman. Fen için de her branştan birer tane kaynak alıp konuları bitirmen. Mat için en baştan başlamak gerek çünkü matematik üstüne koydukça gelişen bir ders. Gidip 3D TYT VDD kitabını al ve Eyüp B ile ilerle.

AYT için ise fen için şu an çok çok erken. Mat temelin var gibi, gidip başlangıç seviyesi bir kaynak al AYT Mat için. Hafta sonları o kaynaktan konuları tara, eksik olduklarını da bir yere not et aralık gibi başlarsın AYT çalışmaya en geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı