YKS mezun senesine nasıl başlanmalı?

Hocam aslında sene içinde TYT matematik denemelerinde 38-39 netleri bile gördüm ama gerek TYT sınavının başlangıcında bir iki ufak aksilik yaşamam ardından yanlış süre hesaplayıp sınav sonuna doğru heyecana kapılmam vs derken en kötü TYT matematik netimi sınavda yapmış oldum hayırlısı diyorum ve kendimede inandığım için ve potansiyelimin olduğunu düşündüğüm için kalma kararı aldım ailem vs zorluk çıkarttı tabii ki ama bunlar benim için önemli değil yapacağıma inanıyorum düşüncelerin için teşekkürler 🙏

Tam da dediğin gibi hocam :) OBP düşük Türkçe ve geometri biraz eksik onları kapatacağım TYT'ye kasım'da başlamayacağım yanlış anlattım TYT mat denemesi atarım eksik yerleri tamamlarım ama sosyal ve Türkçeye sağlamca kasım gibi başlarım demek istedim zaten TYT fen iyi sayılır bir tekrara bakar.

TYT'de eksik yerlere çalış kalanları tekrar ve denemeyle halledersin ama AYT'yi asla bırakma ilk başladığın günden son güne AYT çalış AYT bu sınavın her şeyi.

TYT'de eksik yerlere çalış kalanları tekrar ve denemeyle halledersin ama AYT'yi asla bırakma ilk başladığın günden son güne AYT çalış AYT bu sınavın her şeyi.

Zaten geçen sene full AYT kastım ama bir yerden sonra bir baktım ki TYT uçmuş gitmiş 😅 bunu fark ettiğimde galiba nisan falandı sonrasında zaten elden bir şey gelmedi. Bu yıl her iki bölümüde sağlamca götüreceğim dediğin gibi sınavın kilidi AYT zaten onu bırakmak yok.

TYT Türkçe 25D 15y.
TYT Sosyal 14D 6y.
TYT mat 21D 9y.
TYT fen 17D 3y.

AYT mat 30D 1y.
AYT fizik 9D 5y.
AYT kimya 12D 1y.
AYT biyor 9D 4y.
2025 sıralamam 85k.
Arkadaşlar şimdi size birkaç sorum olacak.
Sizce sıfırdan tüm dersleri en baştan çalışmalı mıyım?
1 Eylül'de başlayacağım sizce geç mi kaldım?
Öncelikle kasım'ın sonlarına kadar AYT derslerini halletmeyi düşünüyorum sonrasında TYT'ye bakacağım yanlış bir yol mu olur?
Ve son olarak hedefim 2026 YKS'de sayısalda 5 bin sıralama yapmak sizce çekilir mi? Umarım sıralamamı çekebilirim bu yıl elimden ne geliyorsa gereken eforu ortaya koyacağım şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.

Hocam güzel bir sonuç elde etmişsiniz bir tavsiye veremeyeceğim ama başarılar diliyorum inşallah istediğiniz yere gidebilirsiniz.

Hocam OBP bayağı sıkıntıya sokuyor sizi ya. 6 bin için baktım da OBP eklenmeden 2-3K yapmanız lazım. Sıralama ne kadar değişecek bakalım şu an 8.5k da.

7970 ile kapattı bu yıl. Olmazsada en kötü tıp gelsede giderim Antalya'da okumak istediğim için kasacağım ama normal bir tıp fakültesi gelsede giderim. Elimden geleni yapacağım işte Allah ne nasip ederse o olur artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı