Mezuna bırakmak mantıklı mı?

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
Mezuna bırakmak mantıklı mı? Meslek lisesi mezunu olduğum stajdan dolayı çok ders çalışamadım ve girmek istediğim iş yerinden dolayı mezuna kalmayı düşünüyorum. Sizce kalınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bilgisayar destekli makina ressamlığı bölümü okudum lisede üniversitede ( makina mühendisliği otomotiv mühendisliği istiyorum )
Eğer bölümün ek kontenjana giriyorsa daha kolay bir şekilde makine mühendisliği bölümüne girebilirsin. Meslek lisesi mezunları için ek kontenjanlar var sıralamaları daha düşük MTOK olarak geçiyor. Eğer lisedeki bölümünle üniversitede tercih edeceğin bölüm uyuşuyorsa ek kontenjandan faydalanabiliyorsun. Çalışacağına inanıyorsan kalınabilir.

Eğer bölümün ek kontenjana giriyorsa daha kolay bir şekilde makine mühendisliği bölümüne girebilirsin. Meslek lisesi mezunları için ek kontenjanlar var sıralamaları daha düşük MTOK olarak geçiyor. Eğer lisedeki bölümünle üniversitede tercih edeceğin bölüm uyuşuyorsa ek kontenjandan faydalanabiliyorsun.
Evet alt dal olarak geçiyor benim bölümüm

Kalınır dostum. Mezuna kaldığında tüm günün okulda geçmiyor bu yüzden rahat rahat ders çalışabiliyorsun. Mezun senesi 12. sınıfta YKS'ye hazırlanmaktan çok daha rahat. Ayrıca istediğin gibi hazırlanamadığını söylüyorsun. Rahat bir mezun senesinde istediğin gibi çalışabilirsin bunlar göz önüne alındığında kalınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı