Sonuç değişecekse kal.Mezuna bırakmak mantıklı mı? Meslek lisesi mezunu olduğum stajdan dolayı çok ders çalışamadım ve girmek istediğim iş yerinden dolayı mezuna kalmayı düşünüyorum. Sizce kalınır mı?
Kalınır dostum hedefin için ben 8. Kaldım bu sene umarım bu sene olucakMezuna bırakmak mantıklı mı? Meslek lisesi mezunu olduğum stajdan dolayı çok ders çalışamadım ve girmek istediğim iş yerinden dolayı mezuna kalmayı düşünüyorum. Sizce kalınır mı?
bilgisayar destekli makina ressamlığı bölümü okudum lisede üniversitede ( makina mühendisliği otomotiv mühendisliği istiyorum )Lisedeki bölümün neydi üniversitede hangi bölümü istiyorsun ?
Eğer bölümün ek kontenjana giriyorsa daha kolay bir şekilde makine mühendisliği bölümüne girebilirsin. Meslek lisesi mezunları için ek kontenjanlar var sıralamaları daha düşük MTOK olarak geçiyor. Eğer lisedeki bölümünle üniversitede tercih edeceğin bölüm uyuşuyorsa ek kontenjandan faydalanabiliyorsun. Çalışacağına inanıyorsan kalınabilir.bilgisayar destekli makina ressamlığı bölümü okudum lisede üniversitede ( makina mühendisliği otomotiv mühendisliği istiyorum )
Evet alt dal olarak geçiyor benim bölümümEğer bölümün ek kontenjana giriyorsa daha kolay bir şekilde makine mühendisliği bölümüne girebilirsin. Meslek lisesi mezunları için ek kontenjanlar var sıralamaları daha düşük MTOK olarak geçiyor. Eğer lisedeki bölümünle üniversitede tercih edeceğin bölüm uyuşuyorsa ek kontenjandan faydalanabiliyorsun.
Dershaneye gitmeyi düşünüyorumHakkını vererek çalışman şartıyla kalınır. Zamanını çalan şeyleri bir kenara bırakmalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.