Daha fazla
- Meslek
- Üni. Öğrencisi
Her zaman iş sende bitiyor dostum. Ailen nasıl tepki veriyor bilmiyorum açıkçası ben öyle bir sorun yaşamadım çok şükür. Stres konusunda da evet biraz stres oluyor gerçekten. Hafif geride kalmışlık hissi de yaşanabiliyor ama hiç gerçekten sorun değil bir şekilde hayırlısı oluyor zaten. Ben de çok uzun süre çalışabilen biri değildim ama yine TM'de iyi bir skor yapabildim. 7-8 saat çalışabilen biri asla olamadım. Ancak gerçekten bir şekiled yoluna koyuluyor. Denemelerde iyi olmama rağmen TYT'de batırdım ancak AYT'den kurtardım. Gerçekten yapılabilecek bir şey. Ben epey denemeler üzerinden gittim bana fayda sağladı mesela. Akrabalar laf ediyor vesaire olaibilir ancak akrabalar kim ki laf ediyor zaten. Açık liseye aldırıp dershaneye geçtim ayrıca. Biraz daha rahatlık sağladı bana bu özellikle çalışma ve zaman yaratma konusunda. Zaten dikkati dağınık biriyim ancak ona rağmen bir şekiled yoluna koydurdum. MF'den TM'ye geçiş yaptım mezun senemde yine de edebiyatı vesaire kurtardım. Gerçekten yapılıyor bir şekilde. Mezuna kalmak öcü bir durum değil ya da insanların söylediği kadar kötü bir durum değil. Hatta belli bir yerde iyi bile. Mezuna kaldığında daha veteran bir şekilde girmenin faydalarını da gördüm açıkçası. TM'den o şekilde 13K'ya geldim.