Mezuna kalınmalı mı?

Sınava üçüncü defa giriyorum. İlkinde Fırat elektrik elektronik mühendisliğini kazandım. Bıraktım, şimdi dilden hazırlanıyorum. Bu sene elinden geleni yapıp sonuca göre mezuna bırakmanı tavsiye ederim. Bir de mezun zordur, bu sebepten rahatça girilmesini tavsiye etmem. Kaldı ki netleriniz iyi, bu sene de en kötü diş hekimliği geleceğini düşünüyorum.
diş'i hocalarım da diyor ama açıkçası ben pek istemiyorum tıpta daha çok imkan olduğu için her bakımdan.

Hocam çok kafana takma. Ancak mezun kafasına girme bu 40 gün. Olmazsa bırakırsın.
aynı kafadayım hocam ben de

Teşekkürler oyle bir dediniz ki halime uzuldum.😃
estağfurullah hocam belki tavsiye vermek bana düşmez ama son 40-45 gün kalmış şurada kurtuluş çok yakın

Okuldan dolayı çalışmaya zaman kalmıyor. Bence mantıklı bende mezuna kalacağım bir sene.
kesinlikle katılıyorum hocam okul tamamen zaman kaybı. şuan daha gitmiyorum ama ilk dönem okulda gunde en az 2-3 saat boş olurdu çalışmak için ama sınıfta 2-3 tane yerinde duramayan birileri oldukça onlarda da çalışamıyordum. 8 saat esir alınmak gibi bir şey yani

kesinlikle katılıyorum hocam okul tamamen zaman kaybı. şuan daha gitmiyorum ama ilk dönem okulda gunde en az 2-3 saat boş olurdu çalışmak için ama sınıfta 2-3 tane yerinde duramayan birileri oldukça onlarda da çalışamıyordum. 8 saat esir alınmak gibi bir şey yani
Bende de aynı sınıfta çalışılmıyor bir şeye. Ben TYT-AYT gireceğim ama alan olarak dilde okuyorum. Kafam rahat olur evden TYT-AYT çalışırım diye dil seçtim ama hiç öyle olmadı. Nerede işsiz güçsüz varsa gelmiş bizim sınıfa. Herkes birbirinden beter, öyle bir sınıf ki anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun diyebileceğim başka bir şey yok.

Bende de aynı sınıfta çalışılmıyor bir şeye. Ben TYT-AYT gireceğim ama alan olarak dilde okuyorum. Kafam rahat olur evden TYT-AYT çalışırım diye dil seçtim ama hiç öyle olmadı. Nerede işsiz güçsüz varsa gelmiş bizim sınıfa. Herkes birbirinden beter, öyle bir sınıf ki anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun diyebileceğim başka bir şey yok.
az çok tahmin edebiliyorum hocam durumu. yazık valla ne diyeyim hem kendilerine bi faydaları yok hem de başkalarına engel oluyolar. bu tiplerden vatana hiçbir hayır gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı