Mezuna kalıp çalışmak mı yoksa üniversiteye gidip çalışmak mı?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi nasıl yapmalıyım bu sene? YKS sonucumun hiç iyi gelmeyeceğini düşünüyorum. Daha yeni sayısala geçtiğim için hedefimi değiştirip hemşirelik düşündüm. Ve mezuna bırakıp veya üniversitrye gidip öyle çalışma. Kararları arasında gidip geliyorum sizce nasıl yapmam lazım? Eğer evde olursam pek çalışacağımı sanmıyorum çünkü ailevi sorunlar olacağını düşünüyorum şimdiden. Eğer üniversiteye gidersem orada çalışıp 2.sene YKS girip hemşirelik yazmak istiyorum. Sizce en iyisi ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda ilk defa üniversiteye gidip çalışma fikrini duydum. 1 sene kalıp evinize en yakın kütüphaneye gidip çalışmanız bence en iyisi olur. Bol bol boş zamanınız olacağı için sevdiğiniz bir spor veya sanat dalına yönelebilirsiniz hobi olarak. Ben de muhtemelen anlattıklarımın aynısını yapacağım 12. sınıfım.

Eğer üniversiteye giderseniz sonraki sene sınavınıza okul puanınız eklenmeyeceği için puanınız düşecektir, tercih yapmadan mezuna kalıp çalışmanız en iyisi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı