Mezuna kalıp derece yapılır mı?

Olmasa neden yazayım?

Olmasa neden yazayım?

Bunu bilmiyordum ama gerçekten o kadar büyük bir haksızlık ki 4 sene liseden sonra okulun bana hiçbir şey katmadığını idrak edebildim üstüne bir de OBP sıkıntısı çıkıyor bizim lisede sınavlar o kadar zordu ki üstelik diğer liselerde 12. sınıfta sınav cevaplarını veriyorlardı biz Almanca sınavına bile cevaplarını bilmeyerek girdik gerçekten büyük bir haksızlık.

Hocam matematiğiniz iyidir sayısalcı olduğunuza göre sizde fizik hardcore seviyede zor tek bildiğim o benim kafa gram basmıyor TYT fiziki zar zor hallederim matematiktede selim yükselin 10 günde temel atma kampındayım ondan sonra da aktif matematik çözeceğim herhalde

Mezuna kalmadan bile yapabilirsin her şey matematikte bitiyor.

Sayısal olmak ile matematiğin iyi olması eş değer değil zira EA da da aynı matematik var ama tabii bizde devasa fen konusu var fizik nispeten daha zor kimya ve biyolojiye göre ama adamakıllı çalıştığında yapılamayacak şeyler değil.

Matematikten hala nefret ediyorum ama hayallerime erişmek için matematiğimi geliştirmek zorundayım ne olursa olsun iyi bir üniversite için 1 yıl değer

Günde 7 saat 8 saat civarı matematik çalışıyorum çok zorlanıyorum kolay sorulardada zira böyle bazen senin halin ne olacak böyle diyorum kendime

Matematikten hala nefret ediyorum ama hayallerime erişmek için matematiğimi geliştirmek zorundayım ne olursa olsun iyi bir üniversite için 1 yıl değer.

Matematikten nefret etmenin ve yapamamanın 2 sebebi vardır 1. si 12 konuyu adamakıllı bitirmeden zincirin ileriki parçalarına atlıyorsundur veyahut seviyenin çok üstünde kitap çözüyorsundur öncelikle sana tavsiyem 10 günde temel atma videosu var bıyıklı matematiğin onu bir izle hafiften temel at sonra TYT kısmını mert hocadan AYT kısmını ise Eyüp hocadan bitir.

Bence bu tarz soru soranlara yani şuradan şu yapılır mı gibi soru soranlara verilebilecek en güzel cevap Hep de aynı cevabı veriyorum, soruları bırakıp Çalışmaya başladığın andan itibaren tüm öz verinle çalışırsan İstediğin her şey olur

Kesinlikle öyle hocam geçen sene YouTube'da o video senin bu video benim derece öğrencilerinin ve koçların videosunda zaman kaybettim her şey o kitabı açıp masanın başına oturduğunda başlıyor.

Hayır tabiki son sene açığa geçip 99 olmaz artık online de değil sınavlar,yine yükselir ama 3-5 puan yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…