Mezuna kalıp derece yapılır mı?

Şu an bende mezunum günde 8-10 saat arası çalışıyorum hedefim de çok yüksek değil ilk 30 k içine girsem yeter ama bu bile en az 95 TYT 65 AYT gibi bir nete denk geliyor benim OBP de işin içine girince en az bir 100 TYT 70 AYT yapmam gerekir geçen sene kız arkadaşım EA'dan hazırlandı ezber gerektiren konular 2-3 ayda yetişiyor en temelden alarak matematiğini mükemmelleştirmesin.

Böyle bir şey cidden var mı?
Olmasa neden yazayım?

Olmasa neden yazayım?

Bunu bilmiyordum ama gerçekten o kadar büyük bir haksızlık ki 4 sene liseden sonra okulun bana hiçbir şey katmadığını idrak edebildim üstüne bir de OBP sıkıntısı çıkıyor bizim lisede sınavlar o kadar zordu ki üstelik diğer liselerde 12. sınıfta sınav cevaplarını veriyorlardı biz Almanca sınavına bile cevaplarını bilmeyerek girdik gerçekten büyük bir haksızlık.

Şu an bende mezunum günde 8-10 saat arası çalışıyorum hedefim de çok yüksek değil ilk 30 k içine girsem yeter ama bu bile en az 95 TYT 65 AYT gibi bir nete denk geliyor benim OBP de işin içine girince en az bir 100 TYT 70 AYT yapmam gerekir geçen sene kız arkadaşım EA'dan hazırlandı ezber gerektiren konular 2-3 ayda yetişiyor en temelden alarak matematiğini mükemmelleştirmesin.

Hocam matematiğiniz iyidir sayısalcı olduğunuza göre sizde fizik hardcore seviyede zor tek bildiğim o benim kafa gram basmıyor TYT fiziki zar zor hallederim matematiktede selim yükselin 10 günde temel atma kampındayım ondan sonra da aktif matematik çözeceğim herhalde

Hocam matematiğiniz iyidir sayısalcı olduğunuza göre sizde fizik hardcore seviyede zor tek bildiğim o benim kafa gram basmıyor TYT fiziki zar zor hallederim matematiktede selim yükselin 10 günde temel atma kampındayım ondan sonra da aktif matematik çözeceğim herhalde.

Sayısal olmak ile matematiğin iyi olması eş değer değil zira EA da da aynı matematik var ama tabii bizde devasa fen konusu var fizik nispeten daha zor kimya ve biyolojiye göre ama adamakıllı çalıştığında yapılamayacak şeyler değil.

Matematikten hala nefret ediyorum ama hayallerime erişmek için matematiğimi geliştirmek zorundayım ne olursa olsun iyi bir üniversite için 1 yıl değer

Sayısal olmak ile matematiğin iyi olması eş değer değil zira EA da da aynı matematik var ama tabii bizde devasa fen konusu var fizik nispeten daha zor kimya ve biyolojiye göre ama adamakıllı çalıştığında yapılamayacak şeyler değil.

Günde 7 saat 8 saat civarı matematik çalışıyorum çok zorlanıyorum kolay sorulardada zira böyle bazen senin halin ne olacak böyle diyorum kendime

Matematikten hala nefret ediyorum ama hayallerime erişmek için matematiğimi geliştirmek zorundayım ne olursa olsun iyi bir üniversite için 1 yıl değer.

Matematikten nefret etmenin ve yapamamanın 2 sebebi vardır 1. si 12 konuyu adamakıllı bitirmeden zincirin ileriki parçalarına atlıyorsundur veyahut seviyenin çok üstünde kitap çözüyorsundur öncelikle sana tavsiyem 10 günde temel atma videosu var bıyıklı matematiğin onu bir izle hafiften temel at sonra TYT kısmını mert hocadan AYT kısmını ise Eyüp hocadan bitir.

Ben sıfır temelle başladım eylül'ün 10'u veya 15'in beridir sıkı bir şekilde matematik çalışıyorum. Zayıf olduğum konuyu düzeltmeye çalışıyorum 9 aylık bir çalışma+mezuna kalmayla EA da derece yapılır mı? İlk 1000 gibi.
Bence bu tarz soru soranlara yani şuradan şu yapılır mı gibi soru soranlara verilebilecek en güzel cevap Hep de aynı cevabı veriyorum, soruları bırakıp Çalışmaya başladığın andan itibaren tüm öz verinle çalışırsan İstediğin her şey olur

Bence bu tarz soru soranlara yani şuradan şu yapılır mı gibi soru soranlara verilebilecek en güzel cevap hep de aynı cevabı veriyorum, soruları bırakıp çalışmaya başladığın andan itibaren tüm öz verinle çalışırsan istediğin her şey olur.

Kesinlikle öyle hocam geçen sene YouTube'da o video senin bu video benim derece öğrencilerinin ve koçların videosunda zaman kaybettim her şey o kitabı açıp masanın başına oturduğunda başlıyor.

Hayır tabiki son sene açığa geçip 99 olmaz artık online de değil sınavlar,yine yükselir ama 3-5 puan yukselir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı