Whitecrow24
Centipat
Daha fazla
Bence bu tarz soru soranlara yani şuradan şu yapılır mı gibi soru soranlara verilebilecek en güzel cevap Hep de aynı cevabı veriyorum, soruları bırakıp Çalışmaya başladığın andan itibaren tüm öz verinle çalışırsan İstediğin her şey olur
Zaten çalışıyorum hocam öğlen üçten akşam 11'e kadar matematik çalışıyorum paragraf çözüyorum kitap okuyorum
Matematikten nefret etmenin ve yapamamanın 2 sebebi vardır 1. si 12 konuyu adamakıllı bitirmeden zincirin ileriki parçalarına atlıyorsundur veyahut seviyenin çok üstünde kitap çözüyorsundur öncelikle sana tavsiyem 10 günde temel atma videosu var bıyıklı matematiğin onu bir izle hafiften temel at sonra TYT kısmını mert hocadan AYT kısmını ise Eyüp hocadan bitir.
Onu izliyorum şu anda ama o 10 günde temel atma 15'e 20'ye falan çıkabiliyor kamp sıkıştırılmış çünkü TYT dede bıyıklı matematik düşünüyorum kamp kitabındayım bıyıklının şu anda 10 günde temel atma için sonra da aktif matematik alacağım ilk 12 konu için ek olarak iyice oturtmak adına
Matematikten nefret etmenin ve yapamamanın 2 sebebi vardır 1. si 12 konuyu adamakıllı bitirmeden zincirin ileriki parçalarına atlıyorsundur veyahut seviyenin çok üstünde kitap çözüyorsundur öncelikle sana tavsiyem 10 günde temel atma videosu var bıyıklı matematiğin onu bir izle hafiften temel at sonra TYT kısmını mert hocadan AYT kısmını ise Eyüp hocadan bitir.
İlk 12 konuda bile zorlanıyorum şu anlık payda eşitleme sadeleştirme gibi temel şeyler hala tam oturmadı işlem becerim çok iyi değil şu anlık
Son düzenleme: