Mezuna kalmak mantıklı mı?

Kardeşim beni okula gönderiyorlardı ben okuldan kaçıp taksime gidiyordum. O derece okula ve okumaya uzaktım. Ne yaparsam yapayım derselere odaklanamıyordum. Sanırım kadınsın. En azından 2 senelik oku bence. Çünkü üniversite okumazsan muhtemelen A101'de kasiyer olcan.
Derslerim çok kötü her zaman çalışmazsam neler olacağının bilincindeyim ama bir türlü toparlayamadım ve artık bıktım kendimi zorlamaktan ne yaparsam yapayım olmuyor çok üzgünüm başarısız olacaksın diyen kişileri haklı çıkaracağım :(

Hocam ne işi yapıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ben nakliye işindeyim daha çok. Eğer seviyorsan sananiye girebilirsin. Çilesini çekersin ilk yıllar ama sonra paraya para demezsin. İş sahibi olursan binemeyeceğin araba olmaz. Daha temiz bir iş istersen oto elektirik falan olabilir. Veya tuning araba yazılımı.

Derslerim çok kötü her zaman çalışmazsam neler olacağının bilincindeyim ama bir türlü toparlayamadım ve artık bıktım kendimi zorlamaktan ne yaparsam yapayım olmuyor çok üzgünüm başarısız olacaksın diyen kişileri haklı çıkaracağım :(
Valla hocam YKS evet önemli bir sınav fakat dünyanın sonu da değil başarılı olup olamamak sizin elinizdedir.

Ben nakliye işindeyim daha çok. Eğer seviyorsan sananiye girebilirsin. Çilesini çekersin ilk yıllar ama sonra paraya para demezsin. İş sahibi olursan binemeyeceğin araba olmaz. Daha temiz bir iş istersen oto elektrik falan olabilir. Veya tuning araba yazılımı.

Hocam benim babam motor tamir ustası. Sanayiide büyük bir kiraladığımız dükkan var.
Bende meslek okulu okuyorum stajyerliğimi babamın yanında yapıyorum. Daha önceden de az çok kaytara kaytara çalıştığımı varsayarsak ortalama bir kalfayım.
Sizce babamın yolundan gitmeli miyim?
Gerçekten kafamda çok sorular var.
Ders çalışma alışkanlığım yok. İlkokuldan beri haylaz bir çocuktum.
18 yaşıma gireli 5 gün oldu tavsiye verir misiniz?

Çevremdeki herkes çok başarılı hepsi çok iyi yerler kazanacak eminim. Tek ben kalacağım.

Çevreni boş ver kendine bak. Hedefin ne bilmiyorum ama temeli olan birisi 1 haftada 350k gibi bir sıralama yapabilir. Mezuna kalsan yine başaramayacaksın çünkü disiplinin yok önce disiplinini oluştur. Mezuna bırakacaksan önerim spora başlaman disiplini sağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı