Bümbilibiii
Picopat

4 yıllık havacılık yönetimi veya 2 yıllık kabin memurluğu okunabilir.Kalıp kalmamak arası bir şeyde kaldım gitmek istiyorum ama istediğim bölümden çok iyi üniversiteler de gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
Mezun senen değilse kal mezun senense yaz her sene sınav daha zor olacak yığılma daha fazla olacak böyle kötü bir sistemde çalışmanın bir faydası olmuyor artık.
İlk kez girdim hocam sınava.
4 yıllık havacılık yönetimi veya 2 yıllık kabin memurluğu okunabilir.
Kal hocam 1 sene daha iyisini yaparsın lakin çalışmayı gevşetme yoksa yine aynı sıralamayı yaparsın.
Ailem mühendislik dışı sadece tıp ve pilotaj için okey onlarda bana gelmez hocam.
Sayısalda 300 bine yakın sıralama yapmışsınız. Bir de aileniz yaşamayacak hayatınızı. Kendi yapmak istediğinizi yapın. Siz onların gelecek yatırımı değilsiniz.
Ailem mühendislik dışı sadece tıp ve pilotaj için okey onlarda bana gelmez hocam.
Sizce hocam 100k yapılır mı şu anki halimin üstüne koysam TYT de 73 net falan yaptım AYT 15 sanki yanlış hatırlamıyorsam.
Sayısalda 300 bine yakın sıralama yapmışsınız. Bir de aileniz yaşamayacak hayatınızı. Kendi yapmak istediğinizi yapın. Siz onların gelecek yatırımı değilsiniz.
100knın altını bile yaparsın zaten 270k yapmıssın 50k yı zorlarsın bence.
Maalesef böyle demekle olmuyor hocam aile izin vermeyince yazamıyorsunuz kendimden tecrübeliyim klasik Türk ailesi diyoruz buna sizde biliyorsunuzdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.