Mezuna kalmak

jn702052

Decapat
Merhaba arkadaşlar,
Bu sene YKS'den herhangi bir kursa/dershaneye veya özel ders almadan sayısalda 370 puan/167 bin sıralama yaptım. Sizce bu sene türev, limit ve integral gibi kaldırılan konuları bilmeden tekrar sınava hazırlanmak mantıklı mı? Açık konuşmam gerekirse sınava tekrar hazırlanmaktan korkuyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Bu sene YKS'den herhangi bir kursa/dershaneye veya özel ders almadan sayısalda 370 puan/167 bin sıralama yaptım. Sizce bu sene türev, limit ve integral gibi kaldırılan konuları bilmeden tekrar sınava hazırlanmak mantıklı mı? Açık konuşmam gerekirse sınava tekrar hazırlanmaktan korkuyorum.
Mezuna kalmak berbat geliyorsa yaz git.

Ben ingilizce hazırlıklı bir mühendislik istiyorum ancak ilerleyen zamanlarda özgeçmişimde niteliksiz bir üniversite yazmasını istemiyorum. Bu sebepten kararsız kaldım.

Ben ingilizce hazırlıklı bir mühendislik istiyorum ancak ilerleyen zamanlarda özgeçmişimde niteliksiz bir üniversite yazmasını istemiyorum. Bu sebepten kararsız kaldım.
Artık üniversitenin muhteşem önemi kalmadı orta sınıf üniversitelerin hepsi aynı sayılır üç aşağı beş yukarı. Koç,İTÜ,Hacettepe,YTÜ,ÖDTÜ seviyelerine gelmedikten sonra hepsi aynı bana göre.

Limit türev integral baba konulardır, analitik geometri ve çember de görmediniz siz muhtemelen, onları da öğreneceksin.

İmkansız değil ama bu seneki kadar çalışıp üstüne bu saydığım konuları da öğrenmeyi başarırsan daha yüksek puan alabilirsin.

Ne mezuna kalmak ne üniversiteye gitmek içime siniyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Hocam eğer çalışacaksan kal mezuna. Benim sana önerim eğer dershaneye gitmezsen.

Barış Ayhan Yayınları matematik.
Özcan aykın - altuğ güneş fizik.
Kimya özel kimya
Kenan kara geometri.

12. sınıfı yeni bitirdiyseniz ve pek çalışmadan 160K yaptıysanız bir temeliniz vardır bana göre.
Sizce bu sene türev, limit ve integral gibi kaldırılan konuları bilmeden tekrar sınava hazırlanmak mantıklı mı? Açık konuşmam gerekirse sınava tekrar hazırlanmaktan korkuyorum.
Endişenecek bir şey yok. Kaç kişinin sınava girdiğini falan umursamayın. Düzgün çalışırsanız o 160K'yı çok rahat bir şekilde aşağı çekersiniz. 10K'ya falan girmiş olsanız hadi neyse de 160K'ya girdiyseniz demek ki bilgi eksikliğiniz var. Sadece konu bitirseniz zaten netiniz artacak. Ben sınavda hangi konuların kaldırıldığını/eklendiğini bilmiyorum ancak o da önemli değil. LTİ'den korkmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı