Mezuna kalmak

trcva

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben bu sene sınava girdim ve sayısalda 166k sıralama yaptım. Aslında yıl boyu çalışmıştım ancak sınav anını yönetememem ve temelimin olmaması yüzünden böyle bir sonuç geldi.

İstediğim bölüm yıllardır hedeflediğim bilgisayar veya yazılım mühendisliği... Fakat gelen yerler tokat, Artvin, Sivas ve üniversiteleri de pek bilmediğimden tereddüt ediyorum. Sizce tercih yapmalı mıyım yoksa bir sene daha denemeli miyim?

Geçen sınav yılında çok çalıştığımdan biraz yorgunluk var ve mezuna kalırsam kötü gidebilir diye korkuyorum. Yine de gitmek çok istemiyorum. (bu sene ilk senem.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Giden hayatından bir sene kendin karar vermelisin yaş ilerledikçe insan zamanın kıymetini anlıyor, yer olarak mutlu etmesede sonuçta istediğin bölüme gitme şansın var mezun olunca okuduğun okul önüne engel olur mu orasına bir şey diyemem.

Mezuna kalın, 100k altına çekersiniz çok rahat.
Hocam 100k altına çeksem de farklı nereyi yazabilirim bilemiyorum, 50k altı olmadıktan sonra.

Giden hayatından bir sene kendin karar vermelisin yaş ilerledikçe insan zamanın kıymetini anlıyor, yer olarak mutlu etmesede sonuçta istediğin bölüme gitme şansın var mezun olunca okuduğun okul önüne engel olur mu orasına bir şey diyemem.
1 sene çok da fazla değil, daha sonra yaşayacağım 4 senelik pişmanlıklara nispeten. Fakat belki de dediğiniz gibi şuan yazıp gitsem memnun da kalabilirim.

Hocam 100k altına çeksem de farklı nereyi yazabilirim bilemiyorum, 50k altı olmadıktan sonra.

1 sene çok da fazla değil, daha sonra yaşayacağım 4 senelik pişmanlıklara nispeten. Fakat belki de dediğiniz gibi şuan yazıp gitsem memnun da kalabilirim.
Hocam siz kaça kadar inebileceğinizi düşünüyorsunuz? Ancak ilk mezuna kalmanın günahı yoktur, sorunda olmaz.

Eğer ilk kez mezuna kalacaksanız çok sıkıntı bir durum değil ama 2. veya 3. harbi zor oluyor.
İlk kez kalacağım hocam, 2. veya 3. kez kalanlara sabır diliyorum zor gerçekten.

Hocam siz kaça kadar inebileceğinizi düşünüyorsunuz? Ancak ilk mezuna kalmanın günahı yoktur, sorunda olmaz.
Hocam bu sene ilk 100k gelir sanıyordum gelmedi, ondan emin değilim. Ancak gerçekçi bir tahmin 50k veya 60k civarı olur sanırım. Daha iyi veya kötü de olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı