Mezuniyet balosunda ne yapılır?

Masalar olacak müzik olacak oturup oturup yemek yiyeceksiniz. Müzik çalıp duracak. Eğer utangaç bir sınıfa sahipseniz kimse dans etmeyecek (genelde böyle olur). Birbirinize bakıp duracaksınız. Karşı cins olayını unutabilirsin. Yüksek ihtimal dahilinde (%90) karşı cinse elin bile değmiyecek. Moralini bozmak istemem ama o düşündüklerin filmlerde oluyor. Biz arkadaşlarla en son sıkıldık ve internet kafeye gittik. Ciddiyim daha zevkliydi. Hatta bırak mezuniyeti arkadaşların hepsini topla internet kafeye gidin çok mükemmel oluyor.
 
@sinan859 Reis, hangi kızı kaldırayim kız mı var. 10 erkeğe 1 erkek düşüyor, mazallah kız yapacağız diye 1+1 cikmayalim. Meslek lisesi sorunu.
Hocam, eğer İstanbul'da oturuyorsanız, sizi babamın arabası ile bırakırım. :D
Hocam, kız gerekir. Benim lise mezuniyetimde, kız ile dans etmiştim. Dans etmeyenlerde vardı, ama dans etmek inanın sap durmaktan daha iyi.
İstanbul'da oturuyorum. 😀 Eyvallah hocam sağ olasın.
 
Orta sonda balo yapılmıştı, biz arkadaşlarla arkada takılırken millet romantik müzik eşliğinde dans ediyordu, sonra arkadaşlar beni gaza getirince, ellerimi güzel bir kızın belinde buldum. Hoş bir duyguydu, eğer tatmadıysan kesinlikle dans etmen lazım. O balo, o günler bir daha geri gelmeyecek çünkü.
Nasıl dans ettiniz? Hayatımda hiç dans etmedim, alakam yok. Kaldırırken ne dediniz Böyle bir durumda ne yapmalıyım? Biraz bahseder misiniz?
 
Nasıl dans ettiniz? Hayatımda hiç dans etmedim, alakam yok. Kaldırırken ne dediniz Böyle bir durumda ne yapmalıyım? Biraz bahseder misiniz?
Ben dans edilen yere doğru yürürken onlar kız kıza dans ediyordu, yanlarına geldim ve İrem'e şöyle dedim; "İrem müsaade eder misin?" dedim o da; "Tabii ki" dedi ve ellerimi prensesimin beline koydum ve dans bitene kadar gözlerine bakarak sallandık. Anlık gelişen bir durumdu ama kaldırmaya gitseydim gözlerine bakarak elini öperdim ve dansa kaldırırdım. Çok güzel bir geceydi, öyle bir durumda herşeyi bir kenara at, anı yaşa ve tadını çıkar. Kendime güven ve sadece prensesine odaklan, çünkü o gece bir daha tekrarlanmayacak.
 

Geri
Yukarı