MFG İçin RTX 5070 Ti alınır mı?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ne kadar yapay zeka falan olsa da FPS üzerinde bayağı bir katkısı var ve bu ekran kartını çok uzun ömürlü yapıyor.

Kartı 2K'da kullanacağım. Sizce bu kart mantıklı mı? Benim için asıl olay MFG bu teknoloji ile 10 yıla kadar ömrü olduğunu düşünüyorum 2K'da.

Ayrıca DLSS 4 teknolojisi ile görüntü kalitesinde cidden bozulma olduğunu fark eden var mı? Refleks 4'te geliyor.

Benim burada ki sorum bu FPS artışı görüntüyü bozmadan ve gecikme sorunu olmadan her FPS'de aynı olacak mı?

Atıyorum 60 FPS altı aldığım oyunda MFG açınca görüntü kalitem bozulacak mı?

MFG açtığında yapay olduğunu görebiliyorsun. Yani bunu hissettiriyor. Ancak "NVIDIA bu yapay görüntüyü iyileştirir mi?" diye sormak lazım. NVIDIA oyuncuları artık pek umursamıyor. Ancak AMD´nin atılımı ile yeniden oyuncuları umursayabilir.

5070ti şuan hak ettiği paradan çok daha fazlasına satılıyor bence, rakibi 9070xt ye bakmanızı öneririm fsr4de iyi geliştirmeler yapılmış. Ayrıca mfg açtığında dikkatli bakarsan anlayabiliyorsun.

@QTV
Nasıl yapay hissettiriyor hocam, nereden anlıyoruz ?

@AceTeq @Daqe

RTX 3060'dan geçeceğim. Merak ettiğim MFG cidden görüntü kalitesini gözle görülecek seviyede bozuyor mu? Çünkü bu özellik kağıt üzerinde çok süper gözüküyor .

Fiyatı çok pahalı cidden hiç alınabilir tarafı yok. Resmen 5080S fiyatına satılıyor.

Fiyatı çok pahalı cidden hiç alınabilir tarafı yok. Resmen 5080S fiyatına satılıyor.
Fiyat pahalı katılıyorum ama bu MFG özelliği icin değer mi onu soruyorum. Siz denediniz mi MFG görüntüyü pikselleştiriyor mu ?

AMD az para vereceğime zaten şuan bile 2k'da bazı oyunlar da 70 fps veriyor ileri düzey kart olmayacak gibi duruyor. Onun yerine MFG değerse 5070 Ti yöneleyeyim.

Kalite olarak burnunuzu sokmadıkça farkı anlamazsınız diye düşünüyorum. Latecy olarak az da olsa hisstettirir ama alışınca tuhaf gelmiyor. En azından bana gelmiyor.

5070ti ile 9070xt arasında çok fark yok, %3-4 hatta bazı oyunlarda 9070xt geçiyor, mfg için o kadar fazla para vermezdim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…