MFG açtığında yapay olduğunu görebiliyorsun. Yani bunu hissettiriyor. Ancak "NVIDIA bu yapay görüntüyü iyileştirir mi?" diye sormak lazım. NVIDIA oyuncuları artık pek umursamıyor. Ancak AMD´nin atılımı ile yeniden oyuncuları umursayabilir.
5070ti şuan hak ettiği paradan çok daha fazlasına satılıyor bence, rakibi 9070xt ye bakmanızı öneririm fsr4de iyi geliştirmeler yapılmış. Ayrıca mfg açtığında dikkatli bakarsan anlayabiliyorsun.
RTX 3060'dan geçeceğim. Merak ettiğim MFG cidden görüntü kalitesini gözle görülecek seviyede bozuyor mu? Çünkü bu özellik kağıt üzerinde çok süper gözüküyor .
Fiyat pahalı katılıyorum ama bu MFG özelliği icin değer mi onu soruyorum. Siz denediniz mi MFG görüntüyü pikselleştiriyor mu ?
AMD az para vereceğime zaten şuan bile 2k'da bazı oyunlar da 70 fps veriyor ileri düzey kart olmayacak gibi duruyor. Onun yerine MFG değerse 5070 Ti yöneleyeyim.
Fiyat pahalı katılıyorum ama bu MFG özelliği icin değer mi onu soruyorum. Siz denediniz mi MFG görüntüyü pikselleştiriyor mu ?
AMD az para vereceğime zaten şuan bile 2k'da bazı oyunlar da 70 fps veriyor ileri düzey kart olmayacak gibi duruyor. Onun yerine MFG değerse 5070 Ti yöneleyeyim.
Kalite olarak burnunuzu sokmadıkça farkı anlamazsınız diye düşünüyorum. Latecy olarak az da olsa hisstettirir ama alışınca tuhaf gelmiyor. En azından bana gelmiyor.