5070 Ti ile 9070XT arasında çok fark yok, %3-4 hatta bazı oyunlarda 9070XT geçiyor, mfg için o kadar fazla para vermezdim açıkçası
@Sleipnir, Wukong konusunda haklısınız sorunlu bir durum var ama KCD 2 oyununda benim kart bile iyi FPS veriyor. Sırf MFG için tercih etmezdim ben şahsen. Kas gücü daha ağır basıyor. Çoğu durumda FSR bile kullanmıyorum. NVIDIA ekran kartıda kullandım, DLSS kullanmamaya çalıştım. 1080p çözünürlükte o bozulma hissediliyor. Kaldı ki MFG daha görüntü bozuyor 1080p çözünürlükte. Ben hissediyorum.
Bir iki oyuna odaklanmak yanlış bence genele bakmak lazım ki performansları eşit sayılır genelde bu fiyat farkına kesinlikle değeceğini düşünmüyorumHocam bende tercih etmek istemiyorum ama bayağı kararsız kaldım. 4X durumu düşündürüyor beni. AMD daha ucuz ama uzun fadeli şuanki oyunlar da 2k'da 70 fps az geliyor bana. Çünkü ileride çıkacak oyunları düşündürüyor. Ne olacak diye.
Lakin 5000 serisini de almak istemiyorum bir yandan. Fiyat politikası yüzünden.
@UmutMelihAkyol,
9:30'a bakın hocam. Bazı videolar da 45 FPS'e kadar düşüyor.
@UmutMelihAkyol bu FPS'ler beni korkutuyor ya. GTA 6 ve Witcher4 için güncelleme yapacaktım ama şimdiden saf kas gücünde 60-70 FPS alınması canımı sıkıyor.
@bluerr hocam şimdi 2K'da kafamın bir 5 yıl rahat etmesini istiyorum. AMD'de RT durumu nasıl oluyor.
Ayrıca anladığım kadarıyla 50 FPS altı fg ve mfg açılmasının bir manası yok.
Peki şu an bu gösterdikleriniz güncel gecikmeler mi? Öyleyse pek iç açıcı gelmedi bana.
9070 XT alsam 2K'da hadi RT'li ve RT'siz beni kaç yıl götürür yüksek FPS'lerde.