Mfy'den parfüm önerisi

leblebi1212

Centipat
Daha fazla  
Louis Vuitton imagination, testerı kullandım kokusunu bayağı önerdim fakat yorumlara bakınca, bvlgari tygar ile arasında kaldım. Sizce hangisi kalıcılık ve yayılım açısından daha iyidir. Orijinal ysl y EDP kullanıyorum fakat koku artık basit gelmeye başladı.
Bir de bazıları mfyden alınan parfümlerin 12 ay dinlendirilmesi önerilmiş doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam MFY'den üç adet siparişim oldu geçenlerde ben kokuların kalitesini beğenmedim doğal kokmuyor kokular fazla sentetik, MFY'den sanırım Tygar harici iyi bir işi de hala yok. Imagination'ı Emre Geldi'den dene bence. Bu arada parfüm citrus içerikliyse 45 gün 60 gün arasında dinlenmesi iyi sonuç veriyor. Tütünlü baharatlıysa fazla demlenmesine ihtiyaç kalmıyor. Bir üreticiden aldığım bilgi bu yöndeydi. Hiçbir parfüm 12 ayda demlenmez bu bilgi doğru gelmedi bana.

Hocam MFY'den üç adet siparişim oldu geçenlerde ben kokuların kalitesini beğenmedim doğal kokmuyor kokular fazla sentetik, MFY'den sanırım Tygar harici iyi bir işi de hala yok. Imagination'ı Emre Geldi'den dene bence. Bu arada parfüm citrus içerikliyse 45 gün 60 gün arasında dinlenmesi iyi sonuç veriyor. Tütünlü baharatlıysa fazla demlenmesine ihtiyaç kalmıyor. Bir üreticiden aldığım bilgi bu yöndeydi. Hiçbir parfüm 12 ayda demlenmez bu bilgi doğru gelmedi bana.
Ben Mfyden Imagination,Ysl Y ve Le male Elixir denedim. Ysl y sadece tam boydu. Kalitesinden baya bir memnun kaldım. Emre geldi yorumlarını görünce de emin olamadım. Tenden tene gerçekten değişiyor sanırım bazıları Emre Geldi Img daha iyi derken bazıları Mfy çok sevmis. Emre geldi bir tık pahalı geldi Mfyden sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı