MGS Oynanış Sırası

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar PS3’üme oyun arayışındayken Dost Kayaoğlunun övüp bitiremediği seriyi oynamaya karar verdim. Hepsiburada’da şöyle buldum acaba sırası falan doğru mu?
7E6D8836-2C88-4B0F-A3C1-C76EFBBBD2FF.png
1216A24A-32B3-49A3-AC52-ECF4471CF7A1.png

İlk başta “Sons of Liberty”, sonra “Snake Eater”, “Peace Walker”, en sonda da herkesin en iyi oyunlar listesine koyduğu “Guns Of Patriot” oyununu oynamayı düşünüyorum. İlk oyunu göremedim. Dediğim şekilde oynasam hikayeyi takip edebilir miyim?

Eğer hikaye sırasına göre arıyorsan resimdeki gibi sırasına göre oynamalısın:
Ekran Alıntısı.PNG

Bana kalırsa oyunun çıkış sırasına göre oyna. Çıkış sırası ise bu:
Ekran Alıntısı 2.PNG

Bazı oyunlarını bulamazsın çünkü çok eski. Belki emulatör ile oynayabilirsin. Diğer bir alternatif ise Youtube'dan hikaye anlatımlarını izleyebilirsin. Ayrıca bana göre en iyi oyunu Sneka Eater. Hatta oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri bence.

Ayrıca alacağın oyunlar doğru. Diğerlerini oynamazsan pek bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum ama yine videolarını izleyebilirsin. Ben karma karışık oynadım hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta PS1 oyunlarını falan oynamadım.

Çıkış sırasına göre oynayabilirsin. PS1'deki ilk oyun da şaheserdir ancak grafik olarak tatmin etmeyebilir.

Zaman çizelgesi ise şu şekilde:
  1. 1964: Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  2. 1970: Metal Gear Solid: Portable Ops
  3. 1974: Metal Gear Solid: Peace Walker
  4. 1975: Metal Gear Solid: Ground Zeroes
  5. 1984: Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
  6. 1995: Metal Gear
  7. 1999: Metal Gear 2: Solid Snake
  8. 2005: Metal Gear Solid
  9. 2007 - 2009: Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  10. 2014: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Oyunu hikaye sırası değilde çıkış sırasına göre oynamayı tercih ederim. @Yolun Yolcusu muhtemelen sizin söylediğiniz sıraya göre oynayacağım.
Phantom pain (En iyi oyunudur).Oynamanı öneririm.
Niye mesajı sildiniz? (SS var :D)
@KaraKartalw Hocam çıkış sırasına göre oynarsam sıra nasıl olur? Yazıları okuyamadım da. Bu arada attığım 4 oyunu sıralarsan çok iyi olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı