Mgs5: The phontom pain kaç saat sürüyor?

yagami_light

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2020
Mesajlar
826
Çözümler
2
Dostlar, şu ana kadar 26 saat oynamışım. Afganistan haritası bitti. Şu an Afrika'dayım. Merak ediyorum, ana hikaye toplam kaç saat sürüyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Part 1 olan Ground Zeros hemen bitiyor. Part 2 olan Phantom Pain ise baya uzun sürüyor. Bir süre sonra sıkılmazsınız umarım.
 
50 saate yakın oynamıştım fakat bitirememiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 31. görevden sonra gelen görevler öncekilerin Extreme versiyonu. Ben bu yüzden sıkılıp bırakmıştım.
 
Hocam 40 saate biter ben geniş geniş oyandım 40 saat oyunun %93 bitirdim.
Bazı challengelar kaldı o yüzden %100 yapamadım.

Hocam ben bayağı yan görevde yaptım fakat daha %17 de biraz yavaş oynuyorum herhalde. Bazen şu oto kayıtın azizliğine de uğradığım oldu yaptığım görevleri yapılmamış olarak gösterdi oyunun kayıt sistemi berbat durumda keşke manuel kayıt ekleselermiş.
Ben 35 saate yan görevler hariç ana senaryoyu bitirmiştim.

Peki yan görev oynamadan çok bir zorluk oluyor mu? Çünkü ana görevlerde bile doğru düzgün hikaye göremedim şu ana kadar yan görevler de tamamen şunu öldür bunu bul hikayeye hiç katkısı olmayan bölümler. Ben hikaye sevdiğim için mgs serisine girmiştim.
 
Son düzenleme:
Hocam ben bayağı yan görevde yaptım fakat daha %17 de biraz yavaş oynuyorum herhalde. Bazen şu oto kayıtın azizliğine de uğradığım oldu yaptığım görevleri yapılmamış olarak gösterdi oyunun kayıt sistemi berbat durumda keşke manuel kayıt ekleseler miş.

Hiç hatırlamıyorum hocam öyle bir durum yaşadığımı başka bir sorun olmasın mesela kayıt etmesi için ana üsse dönüp geri gelebilirsiniz ara sıra.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı