Mgy 3D AYT matematik kampı yeterli mi?

Ben zaten 1 aydır çalışıyorum aslında polinomları fonksiyon videosunu karmaşık sayıları ikinci dereceden denklemleri ve parabolu hocadan izledim fakat genelde video bitiyor ÜçDörtBeş'in test kitabı var bende başlıyorum 1 test çözüp tıkanıyorum işte burada hocadan mı kaynaklı benden mi kaynaklı diye sormak niyetindeyim.
İkisi de olabilir diğer hocalardan denemek lazım.

İkisi de olabilir diğer hocalardan denemek lazım.

Anladım rehber mat ve onunla birlikte karışık deneyeceğim olmazsa yöntem değişeceğim teşekkür ederim gerçekten ilgilendiğin için.

Rica ederim hocam ne demek, iyi çalışmalar.

Tekrar son bir sorum olacak şu andan itibaren MSÜ'ye yaklaşık bir 70 gün var benim TYT netlerim 55 civarında süre sorunu yaşıyorum zamanla yine artacaktır diye umuyorum haftada 1 gün TYT'ye ayırıyorum o gün fenden test ve branş denemesi çözüyorum bir de genel 1 deneme çözüyorum hemen hemen sınava kadar bir 10 deneme çözebilecek durumdayım o döneme kadar haftada 6 gün sıfır riskin paragraf kitabından 1 test ÜçDörtBeş TYT Türkçeden 1 test TYT mat kitabından 2 test götürmeye çalışıyorum ve dediğim gibi çarşambaları da fene yükleniyorum sosyalim genelde ful çıkıyor zaten MSÜ de 80 neti zorlayabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı