Mh 752 vs Cloud 2 vs Void Pro RGB Elite 7.1

T129Atak

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2021
Mesajlar
3.241
Makaleler
3
Çözümler
2
Yer
Ankara
Merhabalar, kullanmakta olduğum Gamepower luna kulaklığı ömrünü doldurdu, dolduracak. Kulaklık arayışına girdim G332 ve Arctis 1 denedim memnun kalamadım iade ettim (G332 duruyor). Normalde Rampage Drop Plus alacaktım fakat stok sıkıntısı sebebiyle vazgeçtim ve bütçemi yükselttim(700-800). Mh 752 çok övülüyor fakat yazılım ve mikrofon yankı problemi var denilmekte. Cloud 2 ise kendini kanıtlamış fakat eski bir model. Acer Nitro 5 (an 515-52) laptop kullanıyorum ses kartının iyi olduğunu düşünmüyorum, jacklı kulaklıklarda PC tanımıyor o yüzden USB ses kartlı bir model bakıyorum. Cloud 2 daha güzel geldi sizin düşünceleriniz nelerdir?
Ayrıca bu iki modelin ses kartıyla G332'yi PC tanır mı?
 
Cloud 2 de kullandım MH752 de kullandım, birinde dip ses birinde yankı problemi var. İkisini de iade edip gidicem rampage kulaklığımı kullanmaya devam edeceğim.
 
800 TL gibi ciddi sayılabilecek rakamları ödeyip bu sorunlar ile karşılaşmak cidden garip. Stok gelirse ben Drop Plus alıp geçeceğim artık sorun olsa bile verdiğim para az olur. Bu arada hocam, dip ses ne kadar var? Benim Gamepower Luna 'mda da var aşırı rahatsız etmiyor.
 
Hocam ben çok takan birisiyim. Az bile olsa duyuyorum ama fark edilecek düzeyde. Bende öyle düşünüyorum ya. Sekiz yüzer lira verdim sıkıntı yaşıyorum.
 
Hocam, işi riske atmamak için HS 60 Pro düşünüyorum şu an mikrofonu aşırı kaliteli değil denilmekte ama herhalde Gamepower Luna'dan iyidir. Yazılım ve dip ses problemi var mıdır, tavsiye eder misiniz?
Ayrıca Razer Kraken Tournament Edition nasıldır?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı