MH750 mi Arctis 5 mi?

Kullanma amacım belirttiğim gibi oyun ve bass ağırlıklı müzik. Çok fazla bilgi karmaşası var herhangi bir yetkili cevap verebilir mi?

Oyuncu kulaklıklarındaki 7.1 in 7.1 ses kartı sayesinde olduğunu biliyorsunuz umarım. Asus DSX 7.1 ile stereo olan neredeyse her kulaklık 7.1 çalışıyor.

İyi güzelde burada ses kartı önerisi istenmedi. Kulaklık önerisi istendi. Stereo kulaklık üstüne ses kartı önermeniz saçmalık oluyor. Arkadaşın Anakartında belki 7.1 Ses yongası bulunuyor.

Kullanma amacım belirttiğim gibi oyun ve bass ağırlıklı müzik. Çok fazla bilgi karmaşası var herhangi bir yetkili cevap verebilir mi?

Bass ağırlıklı müzik için istiyorsanız MH750'yi rahatça satın alabilirsiniz. Bass-FX teknolojisi ile bass konusunda başarılı bir kulaklık. (Kullanıcı yorumlarına dayanarak söylüyorum).

MH750 aldım ve dip ses sorunu yaşıyorum garantide bir sorun yok diyorlar asla tavsiye etmiyorum.

internet cafede hepsini denedim ve kalite önemli ise senin için, kalite derken ses kalitesi ve bass diyorum, işte corsair void pro çok iyi, arctis 5, arctis 7 iyi değil`ler zaten, bi MH750 kalmıştı oda kötü olduğunu sölüyorsun, oyüzden corsair void pro son derece tavsiyem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı