Mi 10T vs. Mi 10T Pro

SMAlgan

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2017
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, yeni telefon almak istiyorum 4000TL bütçem var ama zorlarsam üst segment almayı düşünüyorum uzun yıllar gitmesi açısından. Bu modelin arasındaki fiyat farkına değer mi? Şu an güncel olarak 1000TL gibi bir fark var. Yakın zamanda alan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
İyi forumlar.
 
Aralarındaki tek fark kamera geri kalan her şey aynı.

Peki sizce o farkı vermeye değer mi? OIS sanırım mi 10t de yok bu büyük etken midir? Teknik bilgim pek yok kameralarda Sony ve Samsung lens varmış ama videolar üzerinden pek anlaşılmıyor kullanıcı yorumları da pek yok açıkcası. ilk Android tecrübem olacağı için biraz tedirginim ne alıcağımı bilemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kameraya çok önem veriyorsanız değer yanlıs hatırlamıyorsam mi 10t 'de sony lensi vardı fotolar daha canlı gözüküyordu video incelemelerinden hatırladıgım kadarıyla. Bende bu cihazı araştırıyorum ben sırf kamera farkı için pro almam şahsen. Kamera benim için 2. planda o yüzden düz modelin kamerası da baya yeterli.

Fakat bu modelde bazı kronik sorunlar mevcut. Sensör sorunu vs gibi o biraz beni kararsız bırakıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kameraya çok önem veriyorsanız değer yanlış hatırlamıyorsam mi 10T'de Sony lensi vardı fotolar daha canlı gözüküyordu video incelemelerinden hatırladıgım kadarıyla. Bende bu cihazı araştırıyorum ben sırf kamera farkı için Pro almam şahsen. Kamera benim için 2. planda o yüzden düz modelin kamerasıda bayağı yeterli.

Fakat bu modelde bazı kronik sorunlar mevcut. Sensör sorunu vs gibi o biraz beni kararsız bırakıyor.

Başka kronik rahatsızlıklardan başka neler var peki? Ben onlarla ilgili bir bilgi bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konusmadayken hoparlöre alınca gurultulu ses gıdıyormus, göruntulu konusmalarda da aynı sorun varmış.

Onu bende gördüm bugün ama çok az kişi bu konuda şikayet etmiş. Sanırım üretim hatasından kaynaklı her telefonda yok telefonu satan sitelerin yorumlarına bakıyorum 300 yorum da sadece 4 kişi falan demiş çözümü var mı bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı