Mi 11 Lite Sn ve IMEI numarası farklı

nobody11

Hectopat
Merhaba. Birkaç gün evvel kendi mağazasından Mi 11 Lite satın aldım. Kutunun üzerindeki IMEI ve sn bilgilerini Product Authentication üzerinden sorguladım herhangi bir problem yok verified çıktılar. Fakat telefonda *#06# yaptığımda çıkan seri numarası ile kutudaki birbirinden farklı. Kutudaki çok daha uzun, sorgu sonrası çıkan ise kısa ve sitede sorgulanınca çıkmıyor. IMEI numalarında ise bir problem yok uyuşuyorlar kutu ile. Bir problem olacağını sanmıyorum kendi mağazası zaten ama seri numarası durumu tuhaf geldi açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Birkaç gün evvel kendi mağazasından mi 11 Lite satın aldım. Kutunun üzerindeki IMEI ve sn bilgilerini Product Authentication üzerinden sorguladım herhangi bir problem yok verified çıktılar. Fakat telefonda *#06# yaptığımda çıkan seri numarası ile kutudaki birbirinden farklı. Kutudaki çok daha uzun, sorgu sonrası çıkan ise kısa ve sitede sorgulanınca çıkmıyor. IMEI numalarında ise bir problem yok uyuşuyorlar kutu ile. Bir problem olacağını sanmıyorum kendi mağazası zaten ama seri numarası durumu tuhaf geldi açıkçası.

Hangi mağazadan almıştınız hangi şube?

Hangi mağazadan almıştınız hangi şube?

Merhaba. Buradan;

Merhaba. Buradan;

Cihazı şu an kullanıyormusnuz? Ana ekranda soldan sağa doğru çekince bir menü çıkıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı