Custom ROM Mi 11t Pro ROM önerisi

O zaman modülü kullanmayın hocam. Kullanacaksanız da düşük parlaklıkta deneyin, daha fazla yayılmasın.
Bir süre sonra değiştirmeyi planlıyorum cihazı ama hangi modele geçmek mantıklı onu bilmiyorum

Büyük ihtimalle yurt dışı olur 15-20 maksimum bütçe düşünüyorum. Mevcut cihazı 8 e almıştım zamanında.
Mi 13T düşünebilirsiniz. 3-4 gün önce ben de bu bütçede yola çıkarak cihaz araştırmaya başladım. Elime alınca premium hissiyatı 10T sonrasında düşmüş gibi hissettirdi. Bu bütçede hissiyatı güzel Mi 13 var gibi duruyor ama onun da ön kamerayı beğenmedim. Bütçeyi 25 seviyesine çıkartırsanız kalite çok değişiyor. Mi 14 ve S23 Ultra göz kırpıyor. Mi 13 Ultra da göze çarpıyor ama Çin pazarına yönelik olduğu için modem dosyası vs. zaman zaman can sıkabilir.

Merhaba,

Bildiğiniz gibi HyperOS güncellemesi henüz mi 11T Pro cihazına gelmedi ve en erken Q2'de geleceği söyleniyor. Bu sebeple ROM denemeye ve aramaya başladım çünkü MIUI'a artık katlanamıyorum. Aktif olarak Project Elixir Android 14 ROM'u kullanıyorum ancak bu ROM'da ekran dalgalanması gibi sorunlar mevcut ve geliştiriciler hızlı çözümler bulamıyor.

Geçmeyi düşündüğüm ROM'lar:
crDroid.
Evulation X
Xiaomi. EU HyperOS (Xiaomi 12 Pro portu olduğu için en son sıraya aldım.)

Sizin tavsiyeleriniz nedir?

Hocam Telegram'da mi 11T Pro uptades kanali var orada ColorOS 15 Oxygen OS 15 vesaire var onlari oneririm

Düzenleme:

Nothing OS 3.0 telefonuma kurdum ve hem Android 13'te duran telefon Android 15'e güncellendi hem de sorduğum soruyu cevaplayayım, Google Photos sınırsız oldu.

IMG_9857.JPG

Telegram'a girmeye üşenenler için:

Nasıl flaşlanır? (İngilizce): OEM Ports by Danda
Nasıl flaşlanır? (Türkçe): Rehber: ADB komutları Custom recovery kurma

Recovery indir (TWRP): Recovery for Xiaomi devices - Browse /vili at SourceForge.net
ROM indir (vili): NothingOS Ports

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı