Mi 9 Lite vs Mi 9T

Makaleler
18
Öncelikle selamlar sayın Technopat sakinleri. Başlıkta da belirttiğim iki telefon modelinden birisini bu hafta alacağım. İkisi arasında kaldım. Mi 9T daha cazip gelse de pop-up kamerasına pek ısınamadım. Bu iki model arasından hangisini önerirsiniz?
2500-2600 TL civarı önerebileceğiniz cep telefonları nelerdir?

Neredeyse her özellik bakımından Mİ 9T daha öne çıkan bir model. Pop-up kamera konusuna gelince cihazı inceleme fırsatım olmuştu ve bende pek ısınamamıştım ancak ben bunun tamamen gözümüzün alışmadığı bir teknoloji olmasına bağlıyorum. Ek olarak Redmi Note 8 Pro modeline de göz atmanızı öneririm hem daha güncel hem daha performans yönünden önde bir cihaz gibi duruyor.

Neredeyse her özellik bakımından Mİ 9T daha öne çıkan bir model. Pop-up kamera konusuna gelince cihazı inceleme fırsatım olmuştu ve bende pek ısınamamıştım ancak ben bunun tamamen gözümüzün alışmadığı bir teknoloji olmasına bağlıyorum.

Hem işlemci olarak Snapdragon 730 kullanması hem 4K eis desteği hem de çerçevesiz ekranı daha öne geçiriyor Mi 9 Lite'a göre. Şu pop-up kameraya alışabilirsem kararım Mi 9T olacak galiba.

Hem işlemci olarak Snapdragon 730 kullanması hem 4K eis desteği hem de çerçevesiz ekranı daha öne geçiriyor Mi 9 Lite'a göre. Şu pop-up kameraya alışabilirsem kararım Mi 9T olacak galiba.
Dediğim gibi zamanla alışacaksınızdır ancak Redmi Note 8 Pro'ya da göz atmanızı öneririm üstte yazdığım gibi çevremdeki yorumlarda olumlu yönde bu model için.

Dediğim gibi zamanla alışacaksınızdır ancak Redmi Note 8 Pro'ya da göz atmanızı öneririm üstte yazdığım gibi çevremdeki yorumlarda olumlu yönde bu model için.

Note 8 Pro modeline de göz attım ancak IPS panel kullanması sebebiyle Mi 9T daha cazip geldi. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Alışılıyor hocam merak etmeyin. Kamera kullanımı olan bir uygulama açtığınızda (yanlış anlaşılmasın mesela Instagram'da kameraya girdiğinizde) açılıyor. Çok güzel ve net fotoğraflar çekiliyor ve kendiliğinden kapanıyor işiniz bittiğinde.

Mi 9T daha iyi ancak ileride pop-up kameranın mekanizmasında bir sorun olur mu bilmiyorum. Eğer varsa bu konu hakkında şikayetler okunabilir. Belli bir kullanım garantisi verilse de pek güven vermiyor:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı