Mi 9 SE nereden alınır?

sleepy46

Kilopat
Bugün mi 9 SE sipariş etmeyi düşünüyorum. Oldukça fazla fiyat farkı olması kafamı karıştırdı. Gittigidiyor'da aşağıdaki telefonu buldum. Piyasaya göre oldukça ucuz. Zaten yurt dışından alınmış. Sizce bir sorun çıkar mı?

mi 9 SE

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcıya bakın. Eğer güvenilirse problem olmaz. Ama güvenilir değilse almayın daha iyi. Sadece telefon numarasını onaylamış, çok yorum almamış. Tavsiye etmem. 3-5 kuruş daha fazla verin, paranız çöp olmasın. Ama benim kesinlikle tavsiye edeceğim satıcı Cepport.
Bakın mesela, satıcısı çok başarılı ve 11 bin küsür yorum almış. Buna güvenebilirsiniz, daha pahalı, yapacak bir şey yok maalesef. Ama, ben şanslıyım derseniz, attığınız satıcıdan da alabilirsiniz. :)

Bence bunda bir şey var.

Bu telefon 3400 TL edecek bir telefon değil onu söyleyeyim. Türkiye'ye abartı bir fiyatla giriş yaptı ve kesinlikle alınmaz. Yurtdışından Türkiye'ye getirip kaydını yapıp satan GSM mağazaları var. Kesinlikle onlardan al. 2300-2600 TL'ye falan satılıyor. 3400 TL olunca o fiyata LG G7 ThinQ alınır. Telefonun ederi en fazla 2600 falan. Oda taş çatlasa.

3.200 TL'ye falan zaten Mi 8 var ve çok daha performanslı cihaz. Mi 9 SE'nin piyasasının oturmasını bekleyin ya da almayın. Daha Mi 8 SE'nin piyasası yeni oturdu.

Peki bu fiyat aralığında 2500-3000 tl arasında hem tasarımı hem performansı iyi olan bir telefon önerebilir misiniz?
Bu fiyat aralığında performans, malzeme kalitesi, kamera olarak en iyi cihaz bence LG G7 ThinQ. Pocophone F1 var ama kamerası ve malzeme kalitesinden dolayı LG G7 ThinQ'ya kaybediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı