Mi 9T ekranda kendi kendine dokunma olayı

O durum sadece belli operatörlerden bir telefon aldıysan ve bu ek hizmeti veren paket kullanıyorsan geçerli normal şartlarda yok.

Örnek olarak ben zamanında vodafone red kullanırken onlardan almış olduğum bir telefon arızalanmıştı, ekip evimden telefonu almaya geldi bana geçici telefon vermişlerdi.
KVK 10 günü aşan sürede tüketiciyi mağdur etmemek için süreç bitinceye kadar tamirde olan cihazın özelliklerine yakın veya denk bir cihaz verilir gibi bir madde yazmış. Cihazı verdiğimden 10 gün sonrası için mi yoksa cihazı verdiğim anda mı orasını anlayamadım.

Son durum nedir?
Hocam halen götürmedim telefonu KVK'ya yoğunluktan dolayı. Haftaya götüreceğim. Bir de Xiaomi de eski telefonu getir yeni telefonu götür gibi bir kampanya bir durum vardı. Hâlâ geçerli mi acaba ?

Xiaomi Mi Note 10 almayı düşünüyorum da. Mİ 9T den bu modele yükseltme yapmak mantıklı olur mu ?

Çözüm (bence): arkadaşlar ürünün camı hava alıyor. Mİ9T camına köşelerden ağız yolu ile hava verin ekran buğlanıyor ve köşelerde hava kalıyor. Arkadaşın telefona muhtemelen toz kaçtı.
Hocam halen götürmedim telefonu KVK'ya yoğunluktan dolayı. Haftaya götüreceğim. Bir de Xiaomi de eski telefonu getir yeni telefonu götür gibi bir kampanya bir durum vardı. Hâlâ geçerli mi acaba ?

Xiaomi Mi Note 10 almayı düşünüyorum da. Mİ 9T den bu modele yükseltme yapmak mantıklı olur mu ?
Fiyatını hak etmiyor bence. Mİ9T çok güzel Note 10 maksimum 3299₺ eder.

Çözüm (bence): arkadaşlar ürünün camı hava alıyor. Mİ9T camına köşelerden ağız yolu ile hava verin ekran buğlanıyor ve köşelerde hava kalıyor. Arkadaşın telefona muhtemelen toz kaçtı.

Fiyatını hak etmiyor bence. Mİ9T çok güzel Note 10 maksimum 3299₺ eder.
Bana da fiyatı fazla geldi. Bir de ben telefonun hızından bataryasından kamerasından gayet memnunum fakat servisten yeni telefon mu verirler yoksa telefonu mu düzeltirler bilmiyorum, ama içim de kuşku oluştu tekrar bu sorun olur mu diye. O kadar sık yapıyor ki ne bir video izleyebiliyorum ne bir şey yazabiliyorum sürekli kendi kendine basma durumu var. Telefonu kırmamak için zor tutuyorum kendimi 🤦‍♂️🤦‍♂️

Bana da fiyatı fazla geldi. Bir de ben telefonun hızından bataryasından kamerasından gayet memnunum fakat servisten yeni telefon mu verirler yoksa telefonu mu düzeltirler bilmiyorum, ama içim de kuşku oluştu tekrar bu sorun olur mu diye. O kadar sık yapıyor ki ne bir video izleyebiliyorum ne bir şey yazabiliyorum sürekli kendi kendine basma durumu var. Telefonu kırmamak için zor tutuyorum kendimi 🤦‍♂️🤦‍♂️
Telefonu kapat, Fön makinası al eline 7 CM uzaklıktan yanlardan başlayarak hava ver. Daha sonra mendil ile temizle telefonu. Daha sonra telefonu aç ve bırak. 10 dakika sonra bak bakalım.

Telefonu kapat, Fön makinası al eline 7 CM uzaklıktan yanlardan başlayarak hava ver. Daha sonra mendil ile temizle telefonu. Daha sonra telefonu aç ve bırak. 10 dakika sonra bak bakalım.
Bunun faydası olur mu ki ? Yada kısa süreli düzelmeden sonra daha kötü olma sonucu olabilir mi ?

Yanlardan kastınız ekranın mı yoksa telefonun yanlarından mı, ekranın sanırım 😀

Bunun faydası olur mu ki ? Yada kısa süreli düzelmeden sonra daha kötü olma sonucu olabilir mi ?

Yanlardan kastınız ekranın mı yoksa telefonun yanlarından mı, ekranın sanırım 😀
Ön hoparlör'ün ordan cam'a hava boşluğu var. Ordan yolla 7*62 MM ver coşkuyu kolonlar inlesin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı