Mi 9T güncel, stabil ROM önerisi

murty0

Hectopat
MIUI global 12.1.4 kararlı kullanıyorum, Play Store'da bazı uygulamalar "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası veriyor(Netflix, kick vs.) Ve cihazda kasmalar başladığı için de temiz, stabil bir ROM kurmak istiyorum, önerileriniz nelerdir?
Ayrıca DRM ınfo'da Widevine L3 olarak gözüküyor fakat burada Mi9T'nin L1 desteklediği yazıyor, ayarlardan sertifika indirmeye çalıştığımda indirilemedi hatası alıyorum.(Netflix HD izlemek için L1'e geçmek istiyorum)

MIUI global 12.1.4 kararlı kullanıyorum, Play Store'da bazı uygulamalar "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası veriyor(Netflix, kick vs.) Ve cihazda kasmalar başladığı için de temiz, stabil bir ROM kurmak istiyorum, önerileriniz nelerdir?
Ayrıca DRM ınfo'da Widevine L3 olarak gözüküyor fakat burada Mi9T'nin L1 desteklediği yazıyor, ayarlardan sertifika indirmeye çalıştığımda indirilemedi hatası alıyorum.(Netflix HD izlemek için L1'e geçmek istiyorum)

AOSP ROM'lar gayet akıcı oluyor Pixel, DotOS, Fluid gibi gibi ya da MIUI (HyperOS) EU ROM'ları.

Evolution X Android 14 AOSP indirdim şimdi hocam henüz kurmadım, HyperOS linki bulamadım, bulursanız atar mısınız?

HyperOS yeni olduğu için Mi 9T portu çıkması 1-2 ay sürebilir ya da çıkartmayabilirler geliştiricilere bağlı.

Evolution ROM'uda özelleştirme olarak dopdolu bir ROM geçebilirsiniz. Akıcılık daha önemliyse Pixel ROM'unu öneririm.

HyperOS yeni olduğu için mi 9T portu çıkması 1-2 ay sürebilir ya da çıkartmayabilirler geliştiricilere bağlı.

Evolution ROM'uda özelleştirme olarak dopdolu bir ROM geçebilirsiniz. Akıcılık daha önemliyse pixel ROM'unu öneririm.

Hocam OrangeFox indirdim wipe ekranında System'i de silmem lazım fakat System_ext yazıyor aynı şey mi bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı