Mİ 9T Nasıldır?

asnel

Hectopat
Arkadaşlar Selam Bu Platformda Yeniyim Telefonum Bozuldu Oyüzden Yeni Alacağım bütçem 3000 TL herkes bana Mi9t yi önerdi tüm videolarını izledim neredeyse pil testi olsun oyun testlerini telefonu alırsam sadece PUBG Mobile ve brawl stars oynarım onun dışında yok Mi9t yeterlı olur değil mi üzmez beni değil mi pil konusunda bir de PUBG Mobile çok oynamam günde 2 saat falan Mi9t yeterli olur mu, yazar mısınız?

2019 yılının en flash telefonu bence her şeyi orta-üst düzey bir cihaz imkan varsa Mi9t Pro almak tabii daha iyi çünkü SD855 fark yaratıyor her konuda 4K 60FPS video bayağı güzel oluyor.

Ben Mi9t Pro kullanıyorum arkadaşıma Mi9t aldırmıştım. 4 ay oldu alalı Black Desert Mobile oynarken 7 saat ekran süresi aldım. Genel olarak sosyal medya kullanıp dizi izliyorsan 10-11 saat ekran süresi alabilirsin. Snapdragon 730 işlemci Snapdragon 855'e göre daha uzun süre batarya kullanımı sağlıyor. Snapdragon 730'da PUBG için yeterli olacaktır. Tasarım olarak gayet hoş telefon.

Kardeşimi bir türlü iPhone'a ısındıramadım, hal böyle olunca Mi 9T aldık ona. Telefon aslında çok hoş gözüküyor. Ekranı beni benden aldı diyebilirim. SD730 gayet yeterli bir işlemci memnun kalırsın yıllarca kullanırsın telefonu.

İçerik tüketme konusunda ise ara ara onun telefonu alıp Netflixte dizi izliyorum gayet keyifli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı