Custom ROM Mi 9T Pro Custom ROM önerisi

DarthGoku

Kilopat
crDroid ve Pixel OS arasında kaldım. Google uygulamalarını çok sık kullanıyorum, Google Home, Gemini asistan ve Android Auto hayatımın bir parçası, kripto ve banka uygulamalarında da sorun yaşamak istemiyorum. Kişileştirme stok(MIUI Global 12.5.2) halinden kötü olmasın yeter. Bug ne kadar az olursa o kadar iyi, hatta hiç olmasın varsa öyle bir dünya :) Hangisini tercih etmeliyim?

Pixel os sizin için daha uygun gibi görünüyor çünkü crdroid özelleştirebilir veya benim yorumumla oyun romu pixel os yap ancak eu romuna da bir bakın

Mi 9T Pro güçlü ve community desteği olan bir cihaz. Ama şuan Google İntegrity sistemini bozduğu için büyük ihtimalle her ROM'da PLAY_INTEGRITY geçmeniz için root gerekecek. En azından Evo X, VoltageOS, AOSPA gibi ROMlar kurun ki sadece keybox inject ederek rootla uğraşmadan sorunu çözün benim kanaatimce. Android 16 da çıkmıştır hatta telefonunuzun Telegram kanalında bulabilirsiniz onuda büyük ihtimal.

Mi 9T Pro güçlü ve community desteği olan bir cihaz. Ama şu an Google integrity sistemini bozduğu için büyük ihtimalle her ROM'da play_ıntegrıty geçmeniz için root gerekecek. En azından EVO X, voltageos, aospa gibi ROM'lar kurun ki sadece keybox inject ederek rootla uğraşmadan sorunu çözün benim kanaatimce. Android 16 da çıkmıştır hatta telefonunuzun Telegram kanalında bulabilirsiniz onu da büyük ihtimal.

Project Elixir kurmuştum keybox inject edebiliyorum, geçen gün Patreon'da paylaştılar denedim ama strong düzelmedi, diğerleri onaylı. McDonald's uygulaması harici problem yok gibi. ROM ücretli olduğundan bir süreliğine geçiş yapmayı düşünmüyorum, tekrar dönersem Pro Key için tekrar ücret vermem gerekiyormuş. Keybox'un çalışması için root mu atmam lazım var mı bilginiz?

Project Elixir kurmuştum keybox inject edebiliyorum, geçen gün Patreon'da paylaştılar denedim ama strong düzelmedi, diğerleri onaylı. McDonald's uygulaması harici problem yok gibi. ROM ücretli olduğundan bir süreliğine geçiş yapmayı düşünmüyorum, tekrar dönersem Pro Key için tekrar ücret vermem gerekiyormuş. Keybox'un çalışması için root mu atmam lazım var mı bilginiz?
Rootla bootloader spoof deneyebilirsiniz büyük ihtimalle düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı