Mi 9T satışları durdurulacak mı?

Zant

Hectopat
Arkadaşlar 1 ay içerisinde Xiaomi Mi 9T almayı düşünüyordum ama son 2 gündür çıkan haberler var. Xiaomi Mi 9T Pro'nun satışlarını durduracakmış. Ben bu telefonun normal modelini almayı düşünüyordum. Bunun için daha açıklama yapılmamış. Sizce alınır mı? Veya Xiaomi ve Samsung telefon önerisi olan var mı bunun dışında?

Mi9T kullanıyorum, 2800TL ye 128 GB versiyonunu almıştım ve fiyatını kesinlikle hak ediyor. Hala daha fiyatını hak eder bence, almaya değer. Ama yeni telefonlar çıkınca fiyatının düşeceğini düşünüyorsan bekle.

Arkadaşlar 1 ay içerisinde Xiaomi Mi 9T almayı düşünüyordum ama son 2 gündür çıkan haberler var. Xiaomi Mi 9T Pro'nun satışlarını durduracakmış. Ben bu telefonun normal modelini almayı düşünüyordum. Bunun için daha açıklama yapılmamış. Sizce alınır mı? Veya Xiaomi ve Samsung telefon önerisi olan var mı bunun dışında?
Mi 9t iyi güçlü sağlam bir telefon 1 hafta kullandım memnun kaldım oyun performansı süperdi kameraya gelecek olursak 48 MP kamera iPhone nin 12 MP si kadar canlı renkli değil ama piksel fazlalığından dolayı zoom yaptığınızda iPhone nin kamerasından daha az bozuluyor

Üretimin durma sebebi (Satış birkaç ay daha durmaz.) yeni modellerin çıkması. Yani yeni modelleri bekleyip onu alayım dersen bekle. Onun dışında bence çok iyi bir cihaz ve alınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı