Mi A1 MIUI ROM nereden indirilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201017-024011.png
    Screenshot_20201017-024011.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 58
Android hocam o. Stock ROM denen halt.
MIUI'ın sitesinde stock ROM indirirsen MIUI indirmiş olursun :D Senin telefonun için yapılmış stock ROM bu. Xiaomi senin modelin için MIUI 10 ve üzerine destek vermiyor. Yüklersen telefonun büyük ihtimalle garanti dışı kalır. Zaten standart yollarla yükleyebileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
MIUI'ın sitesinde stock ROM indirirsen MIUI indirmiş olursun :D Senin telefonun için yapılmış stock ROM bu. Xiaomi senin modelin için MIUI 10 üzerine destek vermiyor. Yüklersen telefonun büyük ihtimalle garanti dışı kalır. Zaten standart yollarla yükleyebileceğini düşünmüyorum.
Hocam onu dün indirdim aynı siteden flaşladım Android 9 oldu ?

Hocam onu dün indirdim aynı siteden flaşladım Android 9 oldu ?
Çünkü cihazının resmi olarak desteklediği sürüm o ve sitede görünene göre cihazına uygun başka güncel bir MIUI sürümü de yok. Yani telefonun o sürümle çıkmış ve bir daha güncelleme almamış. Tabi eski sürümleri sildilerse siteden bilemem. İnternette de aratırsan Xiaomi'nin güncelleme konusunda biraz sınırlayıcı olduğunu bulabilirsin.

Çünkü cihazının resmi olarak desteklediği sürüm o ve sitede görünene göre cihazına uygun başka güncel bir MIUI sürümü de yok. Yani telefonun o sürümle çıkmış ve bir daha güncelleme almamış. Tabi eski sürümleri sildilerse siteden bilemem. İnternette de aratırsan Xiaomi'nin güncelleme konusunda biraz sınırlayıcı olduğunu bulabilirsin.
Peki hocam Bootloader kilidi ile Root aynı şeymi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı