Yusuf Halil Sağaz
Hectopat
Daha fazla
Eskiden uğraşırdım bu işlerle, şu anki bilgilerim de o uğraşlardan kalma sönük bilgiler.Hocam siz de galiba bu işten anlıyorsunuz.
@Lord Raiden
hocam rom kurmamın amacı arayüz ve pixel tarzı mı bu PEX dediğiniz bir inceleme linki fotoları falan var mıHocam MİUİ ROM`lar sıkıntı çıkarabiliyor. Benim önerim AOSP ROM kurmanız. AOSP ROM`lardan önerim PEX dir. Bundan başka RROS Derpfest POSP gibi ROM`lar var. Ayrıca İMEİ gibi bir derdiniz olmasın, çünki ROM atarken onun yedeğini alıyoruz ve bilgisayara atıyoruz böylece İMEİ gittimi kurtarabiliyoruz kolaylıkla. BootLoop düşmeside çok nadiren karşılaşılır. Dert etmenize gerek yok.
Merhaba.
Eskiden uğraşırdım bu işlerle, şu anki bilgilerim de o uğraşlardan kalma sönük bilgiler.
Xiaomi'ler konusunda ROM yükleyecek kadar bilgim yok.
@@bir2bir3bir4Hocam MİUİ ROM`lar sıkıntı çıkarabiliyor. Benim önerim AOSP ROM kurmanız. AOSP ROM`lardan önerim PEX dir. Bundan başka RROS Derpfest POSP gibi ROM`lar var. Ayrıca İMEİ gibi bir derdiniz olmasın, çünki ROM atarken onun yedeğini alıyoruz ve bilgisayara atıyoruz böylece İMEİ gittimi kurtarabiliyoruz kolaylıkla. BootLoop düşmeside çok nadiren karşılaşılır. Dert etmenize gerek yok.
Hocam PEX saf android. Sadece daha performanslı pil ömrü artıyor. Fotoya falan gerek yok sanırsam düz android.hocam rom kurmamın amacı arayüz ve pixel tarzı mı bu PEX dediğiniz bir inceleme linki fotoları falan var mı
tamamdır hocam sağolun yine de
Hocam Kamera çalışmama gibi Hotspot çalışmama gibi sorunlar meydana gelebiliyor kendi telefonuma kurduğumda bu sorunları yaşamıştım tabi ROM`dan ROM`a değişir o ROM`da hata olmayabilir oladabilir. Onun dışında arayüzü güzel olan bir ROM bulmaya çalışayım sizin için.Hocam MİUİ kursam ne sıkıntılar yaşarım ayrıca bu önerdiğiniz romların arayüzleri nasıl pixel tarzından midem bulandı.
Hocam bu mıuı in yorumları böyle beğenmişler ondan içime sinmiştiHocam PEX saf android. Sadece daha performanslı pil ömrü artıyor. Fotoya falan gerek yok sanırsam düz android.
Hocam Kamera çalışmama gibi Hotspot çalışmama gibi sorunlar meydana gelebiliyor kendi telefonuma kurduğumda bu sorunları yaşamıştım tabi ROM`dan ROM`a değişir o ROM`da hata olmayabilir oladabilir. Onun dışında arayüzü güzel olan bir ROM bulmaya çalışayım sizin için.
Hocam bulursanız çok sevinirim emuı ve MIUI çok hoşuma gidiyor ve rom kurarsam bu arayüz tarzlarında şık bir şey kurmak istiyorum.Umarım vardır sıkıntısız bir şey telefona birşey olmasını istemiyorum.Hocam PEX saf android. Sadece daha performanslı pil ömrü artıyor. Fotoya falan gerek yok sanırsam düz android.
Hocam Kamera çalışmama gibi Hotspot çalışmama gibi sorunlar meydana gelebiliyor kendi telefonuma kurduğumda bu sorunları yaşamıştım tabi ROM`dan ROM`a değişir o ROM`da hata olmayabilir oladabilir. Onun dışında arayüzü güzel olan bir ROM bulmaya çalışayım sizin için.
Hocam buradan yardım edebilme şansınız var mıdır yarın kurarım veya ertesi gün twrp yi de minimal adb fastboot kurarak falan atmak zorunlu mu bu videoda öyle yapıyor.Hocam isterseniz kurun deneyin, bir zararı olmaz telefona. Beğenmessenizde başka ROM bakarız.
Yardım ederim tabiki de. TWRP atmak zorunlu evet ROM`u oradan kuruyoruz.Hocam buradan yardım edebilme şansınız var mıdır yarın kurarım veya ertesi gün twrp yi de minimal adb fastboot kurarak falan atmak zorunlu mu bu videoda öyle yapıyor.
Tamam hocam bugün ya da yarın akşam kuracağım bir sıkıntı çıkarsa yazarım fakat twrp attıktan sonra imein yedeğini nasıl alacağız ve eski yazılımı sildikten sonra mı twrp den yoksa silmeden önce mi alacağız? Sağolun bu arada.Yardım ederim tabiki de. TWRP atmak zorunlu evet ROM`u oradan kuruyoruz.
Hocam bir de oem ile Bootloader aynı şey değil mi, çünkü videoda sadece oem açıyor.Yardım ederim tabiki de. TWRP atmak zorunlu evet ROM`u oradan kuruyoruz.
Hocam bir de bu hocamın videoda gösterdiği dosyalar doğru ama şu en soldaki xioami eu 11.0.3 dosyasının yerine diğer resimdeki dısable force. Dosyası var sizce o omudur yoksa link mi kırık boyutuna göre anlayabilirsiniz veya içeriğine göre ne olduğunu?Yardım ederim tabiki de. TWRP atmak zorunlu evet ROM`u oradan kuruyoruz.
@bir2bir3bir4 İçeriği böyle bu rom mudur hocam çok soru sordum pardon sıkıntı çıkmasını istemediğimden ama bilen birileri de yanıtlayabilir, bu rom mu yoksa değil mi?Tamam hocam bugün ya da yarın akşam kuracağım bir sıkıntı çıkarsa yazarım fakat twrp attıktan sonra imein yedeğini nasıl alacağız ve eski yazılımı sildikten sonra mı twrp den yoksa silmeden önce mi alacağız? Sağolun bu arada.
Hocam bir de oem ile Bootloader aynı şey değil mi, çünkü videoda sadece oem açıyor.
Hocam bir de bu hocamın videoda gösterdiği dosyalar doğru ama şu en soldaki xioami eu 11.0.3 dosyasının yerine diğer resimdeki dısable force. Dosyası var sizce o omudur yoksa link mi kırık boyutuna göre anlayabilirsiniz veya içeriğine göre ne olduğunu?