Mi Band 4 aldık ama PTT getirmiyor kargoyu eksikliğinin direkt hissettim.
Mi Band 4 güzel telefon yok demişsin zaten saate bakmak için bile alınır![]()
5 tl farkla xiaomi türkiye garantili var bi sıkıntı çıkar mı ithalatçıdan reis
Mi Band 4 aldık ama PTT getirmiyor kargoyu eksikliğinin direkt hissettim.
Mi Band 4 güzel telefon yok demişsin zaten saate bakmak için bile alınır![]()
Mi Band 2 kullandım. Açıkçası bana pek işlevli bir şey gibi gelmedi. Sonrasında Pace aldım. Özellikle dışarıda bildirim alması, spor fonksiyonları gibi şeyler kullanışlı olabiliyor ama o da bir yere kadar
Neyse ki bir zamanlar gearbest büyük güzellikler yapmıştı da neredeyse bedavaya almıştım![]()
Bir kaç ay Mi Band 3 kullanıp elden çıkarmıştım. Yanında zaten telefon taşıyorsun bileklik de telefon ile etkileşerek çalışıyor, bana göre pek kullanışlı bir cihaz değildi. Adımsayar ve uyku takibi de pek sağlıklı çalışmıyordu. Bildirimler ve aramalar bileklikten görünüyormuş falan hikaye. Mantıklı düşünürseniz ihtiyacınız olmayacak şeyler. Sonuçta her yere telefonumuzla gidiyoruz, telefon yanımızda olmazsa bileklik sadece saatten ibaret.
Ben bunlara heves cihazı diyorum. Kullanıp kullanıp bir süre sonra gereksiz gelip sıkılınıp bırakılıyor. Saat / bileklik aksesuar olarak kollarından çıkarmayanlar da var tabi. Tercih meselesi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.