Mi Band 4 bir anda bozuldu

Eeries

Kilopat
Makaleler
2
Yer
AM4
Merhabalar, yaklaşık 2 senedir kullandığım bileklik dün gece çalışırken bu sabah dokunduğum halde açılmadı. Kolumu çevirerek açmayı denedim fakat tık yok. Uygulamayı çok kullanmam fakat oradan bağlantısını da kestim değişen bir şey olmadı maalesef. Şarj'ı %50 seviyelerindeydi, bataryası bitse belki açılır umuduyla derin dondurucuya attım çözüm arıyorum. Band 4 aldığım tarihten beri hiç üzmedi, yapacak bir şey yoksa da daha ne istiyorsun tarzı yazmazsanız sevinirim, çöpe atmaktansa uğraşayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj cihazına takmayı denediniz mi, yani biraz basit bir soru oldu ama yazınız da belirtmemissiniz o yüzden sormak istedim. Bende 3 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım ama sizin sorununuza benzer bir sorun yasarsam bilgilenmek için konuyu takip edeceğim.

Şarj cihazına takmayı denediniz mi, yani biraz basit bir soru oldu ama yazınız da belirtmemissiniz o yüzden sormak istedim. Bende 3 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım ama sizin sorununuza benzer bir sorun yasarsam bilgilenmek için konuyu takip edeceğim.
Şarj cihazına sabah kalktığım gibi taktım tık yoktu, sonra dediğim gibi buzluğa attım 4-5 saat beklettim geri taktım yine sonuç alamadım. Şuan tekrar koydum 1-2 gün bekleyeceğim belki tamamen şarjı bitmesi gerek.

Şarj cihazına sabah kalktığım gibi taktım tık yoktu, sonra dediğim gibi buzluğa attım 4-5 saat beklettim geri taktım yine sonuç alamadım. Şu an tekrar koydum 1-2 gün bekleyeceğim belki tamamen şarjı bitmesi gerek.

Hocam, kusuruma bakmayın bu konuda bilgim yok fakat buzluğa attığınız cihaz geri çalışır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı