Mi Band 4'te kronometre var mı?

Var. Bizzat kullanıyorum işimi de görüyor bayağı(Profilimdeki incelemeden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz)

Screenshot_2.png

5 ATM = 50 mt ben bu saatle denizde yüzsem bozulsa bir şey olsa xiaomi türkiye 2 yıllık garantisi olacak ,garanti kapsamı mı olur ürün ? Merakımdan soruyorum

Garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum ama düplü dalış yapacak değilsin havuzda kolay kolay bozulmaz. Mi Band 2 ile denize girmiştim sadece ekranı tuz kaplamıştı sonra normal suyla yıkayıp temizledim ve hala çalışıyor.

Garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum ama düplü dalış yapacak değilsin havuzda kolay kolay bozulmaz. Mi Band 2 ile denize girmiştim sadece ekranı tuz kaplamıştı sonra normal suyla yıkayıp temizledim ve hala çalışıyor.
Bildiğin Akdeniz etrafında yüzeceğim reis dalış malış yok.

Bildiğin Akdeniz etrafında yüzeceğim reis dalış malış yok.
Bende yakın bir zamanda aldım. Hayırlı olsun dalış yapmayacaksanız korkmanıza bile gerek yok. Bu arada 50 metre denilen derinliğe inmek insan vücudu için zor. Dalış eğitimini almaya kalksanız bile 18 metrelere kadar ancak dalabiliyorsunuz diye biliyorum. Dalmanız durumunda kimse garanti veremez ama 50 metre demelerinin bir sebebi var. Sonuçta insan 50 metre dalamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı