Arkadaşlar Mi Band 4 siparişi verdim, kronometresi var mı merak ettim, bilgisi olan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Band 3 modelinde bile varArkadaşlar Mi Band 4 siparişi verdim, kronometresi var mı merak ettim, bilgisi olan var mı?
5 ATM = 50 mt ben bu saatle denizde yüzsem bozulsa bir şey olsa xiaomi türkiye 2 yıllık garantisi olacak ,garanti kapsamı mı olur ürün ? Merakımdan soruyorum
Bildiğin Akdeniz etrafında yüzeceğim reis dalış malış yok.Garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum ama düplü dalış yapacak değilsin havuzda kolay kolay bozulmaz. Mi Band 2 ile denize girmiştim sadece ekranı tuz kaplamıştı sonra normal suyla yıkayıp temizledim ve hala çalışıyor.
Bende yakın bir zamanda aldım. Hayırlı olsun dalış yapmayacaksanız korkmanıza bile gerek yok. Bu arada 50 metre denilen derinliğe inmek insan vücudu için zor. Dalış eğitimini almaya kalksanız bile 18 metrelere kadar ancak dalabiliyorsunuz diye biliyorum. Dalmanız durumunda kimse garanti veremez ama 50 metre demelerinin bir sebebi var. Sonuçta insan 50 metre dalamıyor.Bildiğin Akdeniz etrafında yüzeceğim reis dalış malış yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.