Mi Band 6 alınır mı?

500TL edecek bir özelliği yok Mi Band 4 kullanıcısıyım ilk 1 ay uyku özelliğini falan kullanıyorsun sonrası sadece saate bakmak için takıyorsun paranı biriktirip akıllı saat almak daha mantıklı ben Apple Watch 1 almayı planlıyorum 2. elde 600-700TL
 
Yoğunluktan bildirimleri, aramaları kaçırsan biri değilsen, ya da spor yapmıyorsan bu akıllı bileklik/saat işleri aşırı gereksiz.
Bende Band 4 var sayılı takmışımdır yani. Gün çok yoğun olacaksa ya da kaçırmamam gereken bir arama alacaksam takıyorum yalnızca.
 
2 Senedir Mi Band 4 kullanıyorum ve parasını sonuna kadae hak ediyor. Mi Band 6 da uygun fiyata alınabilecek en iyi bileklik.

Apple Watch veya diğer Akıllı saatler sürekli şarj sıkıntısı çıkartıyor ve pahalı Xiaomi Mi Band ise öyke bir ürün ki hem şarj neredeyse bir ay gidiyor hem her işimi görüyor hem de düşürsem ya da kırsam oturup ağlamam yenisini alır geçerim.

İki yıldır aktif kullanıyorum asıl kullanım sebebim saat için senkronizasyonu kapattım istersem açıyorum.
 
500TL edecek bir özelliği yok Mi Band 4 kullanıcısıyım ilk 1 ay uyku özelliğini falan kullanıyorsun sonrası sadece saate bakmak için takıyorsun paranı biriktirip akıllı saat almak daha mantıklı ben Apple Watch 1 almayı planlıyorum 2. elde 600-700TL
Öznel yargınızı herkeste öyleymiş gibi göstermeyin. Honor Band 6 kullanıyorum ve sporcuyum. Gün aralığında nabız seviyelerimi ve uykumun bölümlerini dahi takip ediyorum. Stres düzeyimi takip edip düşük tutmaya çalışıyorum. Bazı durumlarda oksijen seviyemi kontrol ediyorum. Ve bir çok özelliğini de açık tutuyorum. Nasıl kullanacağı kişinin kendisinde bitiyor.
 
2 senedir Mi Band 4 kullanıyorum ve parasını sonuna kadae hak ediyor. Mi Band 6 da uygun fiyata alınabilecek en iyi bileklik.

Apple Watch veya diğer akıllı saatler sürekli şarj sıkıntısı çıkartıyor ve pahalı Xiaomi Mi Band ise öyke bir ürün ki hem şarj neredeyse bir ay gidiyor hem her işimi görüyor hem de düşürsem ya da kırsam oturup ağlamam yenisini alır geçerim.

1 ay mı herhalde tüm özellikler kapalı kullanıyorsunuz.
 
Öznel yargınızı herkeste öyleymiş gibi göstermeyin. Honor band 6 kullanıyorum ve sporcuyum. Gün aralığında nabız seviyelerimi ve uykumun bölümlerini dahi takip ediyorum. Stres düzeyimi takip edip düşük tutmaya çalışıyorum. Bazı durumlarda oksijen seviyemi kontrol ediyorum. Ve birçok özelliğini de açık tutuyorum. Nasıl kullanacağı kişinin kendisinde bitiyor.

Bende fitness yapıyorum stress kalp atışı kandaki oksijen falan hiçbirine gerek duymadım ki burada boş bir polemiğe girmenin anlamı yok ben tecrübelerimi yazdım alacak kişide benim tecrübelerimden yola çıkabilir.
Evet sadece kullanacaksam ogün senkronizasyon açık onun dışında kurulumdan sonra her şeyi kapatıyorum 25-30gün gidiyor.

Her gün şarja telefonu takıyorum bu yeter bir de her gün saat şarj edemem.

Tüm özellikleri açık parlaklık Full şekilde kullanıyorum bilek kaldırma hassasiyeti en hassas 1.5 hafta civarı gidiyor bende şarj olayı kullanıcıya bağlı biraz da fakat Apple Watch ilk modellerinde şarj 24 saat gibi bir sürede bitebiliyor o üzücü bir şey.
 

Geri
Yukarı