Mi Band 7 alınır mı?

Bende Honor band 6 sipariş ettim Trendyol'dan 521 TL'ye. Halihazırda Mi Band 4 var. Mi Band 1, 2, 3 ve 4 kullandım, Mi Band'ta en sevmediğim şey kordonun kolay yırtılması, elimi cebime sokarken ve yatarken çıkması gibi durumlar. Bu durumlar herkeste yaşanmıyor tabii ki. Benim bilekler kalın olduğu için çok fazla kordon eskittim (maalesef elimde olan birşey değil) ve bu durumda çok rahatsız olduğum için Honor band 6 tercih ettim.
 
Bende Honor band 6 sipariş ettim Trendyol'dan 521 TL'ye. Halihazırda Mi Band 4 var. Mi Band 1, 2, 3 ve 4 kullandım, Mi Band'ta en sevmediğim şey kordonun kolay yırtılması, elimi cebime sokarken ve yatarken çıkması gibi durumlar. Bu durumlar herkeste yaşanmıyor tabii ki. Benim bilekler kalın olduğu için çok fazla kordon eskittim (maalesef elimde olan bir şey değil) ve bu durumda çok rahatsız olduğum için Honor band 6 tercih ettim.

Benim bilekte kalın ya inşallah öyle sorunlar yaşamam.
 
Benim bilekte kalın ya inşallah öyle sorunlar yaşamam.

Umarım yaşamazsın. Ben bileğimin gerildiği bazı anlarda bile kordonun açıldığı zamanlarda yaşadım. Xiaomi şu Mi Band'ların kordonlarını daha sağlam tasarımda yapmalı artık, kaç seridir aynı kolay açılan ve yırtılan kordon tasarımı. Sana Mi Band 2 de yaşadığın daha saçma bir şey söyleyeyim Mi Band 2'nin kendisi çıkıyordu bilekliğin içinden 😄 bende oldu, abimde de oldu hatta abimde band kordon içinden çıkmış düşmüş kaybolmuştu o zaman 😄
 

Yeni konular

Geri
Yukarı